SSP: Glas za Šapića je glas za SNS

Ostavite komentar


  1. Nelegalni objekat Šapićevog ujaka na Novom Beogradu, kod Studentskog grada, umesto da je potpuno a ne delimično srušen, kako je nalagala gradska uprava, ovih dana se pretvara u MaxBet kladionicu. Pu SPAS za sve nas.

  2. I Šapić i njegov šef su dve velike gnjide… njega već 8 godina neguju i čuvaju i naravno da je apsolutno isto da li neko glasa za velikog maharadžu Aleksandra žvalavoustog ili nekada velikog sportisu a danas malog ljigavog političara Šapića… mislim da ni Vuk Jeremić nije daleko od pomenute dvojice no dobro… samo Dragan Đilas može ovoj bandi stati na put i ja verujem da će se to čim pre i desiti… a do tad neka maloumnici glasaju za Šapića misleći da će time oslabiti Aleksandra Velikog, e Srbijo moja naivna!

  3. Ja sam za Sapica glasao zbog Sapica, a ne protiv Vucica. Ovoj zemlji ce da krene nabolje kada ljudi pocnu da glasaju ZA, a ne PROTIV. Citajuci ovakve izjave opozicije, jos ce dosta vode proteci ispod savskog mosta do tada.

  4. Kada je DJB pre nekoliko godina (ne nedelja ili meseci) tvrdio da je Šapić lažni opozicionar, nabijano im je na nos da ruše opoziciju.
    Ko je sada u pravu, kada i SSP tvrdi isto?

    1. Prometej beše titan prikovan od bogova za stenu da mu večno orao na Olimpu kljuje jetru…, jer je ljudima šta: Otkrio vatru…, e redakcijo – kamo Vaše istraživačko novnarstvo? Zato što se za cilj odabrali „selktovanje“ opozicije dogodio Vam se „fake“ doktorat i „fake“ opozicionar…, nema veze barem je uspešan…

  5. Ovo je glupost. U politici ništa nije crno-belo. A najmanje ima ZA i PROTIV. Šapić ima svoju politiku. Ko ume da shvati, ona se ne zasniva na direktnoj borbi protiv SNS, već na prikupljanju istomišljenika, pobornika nove političke retorike. Očigledno ga ne zanima šta radi i govori Vučić, već gradi svoj imidž. Ne glumi ljutog opozicionara, jer takav nastup u ovoj medijski zarobljenoj zemlji se pokazao kao promašaj.

  6. Glasa se za onoga koji vam se čini najbolji u tom trenutku. Ko ne glasa nema pravo da se ljuti, niti da prigovara za bilo šta. Treba uvesti obavezno glasanje pa će se onda videti pravo stanje stvari. Onaj ko izneveri glasača svojim postupcima u postizbornom periodu neće sigurno dobiti glas na sledećim izborima. To je demokratija, a da li ste glasali za Vučića, Šapića, Peru, Miku ili Žiku to je sasvim nebitno u demokratskom društvu. Pošto je ovo sve, a samo nije demokratsko društvo, onda se ovakve stvari i dešavaju. Da se podsetimo, i Đilas je bio na vlasti i uradio je isto što i svi do sada – gledali su svoj interes, a ne interes građana i države.

  7. „Vidiš li prijatelju ona tri čobana? Sve dok oni mogu da nadglasaju mene i Sokrata, i usled toga da donose odluke, ja u demokratiju ne verujem!“- Platon „Država“ (4. vek p.n.e.)

  8. Bravo za SSP.
    SNS i g.Sapic su odavno u kohabitaciji, cak je saradjivao i sa SRS.
    Samo privatni biznis, bez opstih interesa i ideja.

Ostavite komentar


Politika

vilijam barns

Glas Amerike: Upadljivo ćutanje Beograda o poseti šefa CIA Vilijama Bernsa

Boravkom na Kosovu u četvrtak i petak, direktor američke Centralne obaveštajne agencije (CIA) Vilijam Berns okončao je posetu regionu tokom koje je obišao i BiH i Srbiju, ali je poseta Beogradu ostala obavijena velom tajne - od detalja da niko u Srbiji nije ni potvrdio Bernsovu posetu, do toga s kim je i o čemu razgovarao, piše Glas Amerike (VOA). 

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.