SSP i dalje insistira na biračkom spisku u Nišu 1foto FoNet Marko Dragoslavić

Predsednica niškog odbora Stranke slobode i pravde Jelena Milošević izjavila je danas da nisu tačni navodi Ministarstva državne uprave i lokalne uprave i ministarke Jelene Žarić Kovačević da nema mahinacija sa biračkim spiskom uoči lokalnih izbora u Nišu, ukazujući da nema 11.000 birača više u tom gradu, nego 11.000 imena više upisanih u spisak.

„Osoba zadužena da se brine o tačnosti biračkog spiska, kaže da niški SSP treba da bude sramota jer se bavi mahinacijama u biračkom spisku i da građanima nudimo nasilje, laži, javašluk“, navodi se u pisanoj izjavi Jelene Milošević.

Milošević je ukazala da vlast na izborima „krade – na Boga ne misli“ kroz birački spisak, pritiske na birače, kupovinom glasova i uticajem na medije.

„I da objasnim da narod razume, jer gospođi ministarki ipak treba malo više vremena – nema 11.000 birača više, nego ima skoro 11.000 imena upisanih u birački spisak iz neobjašnjenih razloga. Jedne izbrišu, druge upišu, jer hoće bolji narod, lepši narod, narod koji glasa za Vučića“, zaključila je Milošević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari