SSP i DS pozivaju na bojkot susreta Zorane Mihajlović sa Užičanima

Naprednjačka farsa u Užicu

Ostavite komentar


  1. Kada ministri negde gostuju ,treba što više ljudi da dođe, jer onda nema Korone! Što bi ona bila na terenu sa „gorućim“ problemima! Ona ih nema,sin „ufoteljen“ u fotelju UN! Nije ona džaba bila sa Amerima!

  2. OD 23.06 2020. g. SELJACI DONJEG RADALJEVA – IVANJICA I TEŠNJEVICA -ARILJE POZIVALI SU VAS DA KAO MINISTAR SAOBRACAJA UTVRDITE KO JE KRIV ZA UNIŠTENIH 5 km NJIHOVOG ASVALTNOG PUTA .
    NISTE NAŠLI VREMENA DA IM ODGOVORITE NA NJIHOVE MOLBE PA VAS SAVETUJEM , SADA PRED IZBORE DA NE DOLAZITE U IVANJICU I ARILJE!

  3. Jel ovo bivsa ministarka gradjevinarstva sto je satelitskim snimcima resila problem divlje gradnje u Srbiji?

  4. trebali ste ići da je istrolujete zviždanjem i ostalim glupostima koje oni rade vama. očigledno to pali kod njihovih glasača pa je vreme da počnete i njima da se obraćate.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.