SSP: Naprednjaci u Surčinu poklanjaju bicikle za sigurne glasove

Ostavite komentar


  1. Sprovodi se ekoloski zeleni plan za Srbiju. Kamo lepe srece da se u mnogo vise opstina daju subvencije za biciklo. Uglavnom je to u vecim mestima preopterecenim autosaobracajem. Molim lepo SNS da obrati paznju i na manja mesta.

  2. Vi ste delili po 1.OOO eura samo ih nikad nismo videli, kao ni drugo sto ste obecavali 15 godina. Zato vas vise nema, nivo statisticke greske.

  3. Ne lazi Miroje ljude znamo te dobro dok si bio i vaše kreditne projekte što ste punili džepove vaše.

  4. Evo gledao Slagalicu kviz na RTS i u jednom odgovoru bio – dnevni list „Danas“ a kaze Marinika da nema opozicije na RTS. Pre neko vece listam kanale a Marinika na RTS. Sto vi ne napravite ponudu nama gradjanima da cemo imati subvenciju 50% za e-auto i besplatno punjenje uz otvoreni bioskop na 120 lokacija u Srbiji ? Bezidejni ste.

  5. Naš narod je glavni motor nazadovanja.
    Neobrazovan i samoživ. Priznaje i poznaje samo elementarne biološke potrebe. Nesposoban da vidi širu sliku i analizira. Ne osvrće se za sobom, ne gleda oko sebe, ne misli o budućnosti. Samo sada i samo korist, po svaku cenu.

  6. Dragi ljudi, koji ste pristali da uzmete ove bicikle, uzmite ih,neka,ali nemojte glasati za ove kriminalce,molim vas za dobro svih nas. To što ste uzeli te bicikle, ne znači da morate za njih i glasati,ako vas teraju da slikate papiric na izborima, zaokružite njih,slikajte, pa precrtajte to što ste zaokružili i onda zaokružite onoga za koga mislite da treba da date glas. Da, važi se i takav birački list.

  7. Juce sam bio sluzbeno u Mladenovcu i video istovaranje i unosenje prehrambene robe i hemijskih sredstava na zadnjem ulazu opstinske zgrade.Na pitanje za koga je ova roba simpaticna devojka mi je odgovorila za glasace.To je nasa opstina uvek radila a na celu je dodao sam naprednjacki tim sto je ona sa osmehom potvrdila.

  8. Sigurni glas je samo onaj koji možeš da dokažeš snimkom svog glasačkog listića. Neizostavno je da u izbornim pravilima bude i zabrana snimanja listića.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.