SSP Novi Sad: Koncesionari podzemnih garaža probili rokove izgradnje, a Grad budžet

Ostavite komentar


  1. Pa, dragi svi, izbori bili i većini građana Novog Sada ovaj problem sa garažama i parkingom nije smetao, pa su ponovo, zadovoljni stanjem i situacijom u gradu, glasali protiv smene dosadašnje vlasti.

  2. Jel ove vesti piše neko iz Novog Sada ili iz Beograda? Ili se jednostavno rodio 2012. i ne zna situaciju u gradu pre te godine. Gospodo,nama svaka vlast skrnavi grad,sećam se kada nam je današnja opozicija izbehatonisala ceo centar, pre toga su bili asfalt i kaldrma,i sasvim lepo se hodalo,i bilo je prostora,dok nisu celu Zmaj Jovinu pretvorili u kafiće sa baštama,dok se behaton izvaljuje svako malo.

  3. Da je to samo u Novom Sadu, tako je u celoj Srbiji gde se arči imovina i prirodni resursi naše zemlje bez ikakve transparentnosti. Naravno od toga će imati velike koristi oni koji to odobravaju i potpisuju a građanima Srbije će ostati dugovi i obaveze za više generacija pod uslovom da ih bude.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.