SSP: Novosadska vlast na čelu sa Vučevićem učinila grad mestom straha

Ostavite komentar


  1. Novi Sad je bio grad straha i nasilja dok du ga vodili Bora i Pajtic, gde su uspeli da uniste i pokradu sve sto su stigli! Zar bi NS bio izabran za Evropsku prestonicu kulture 2021. godine da je grad straha?!?

    1. Da li namerno ili slučajno zaboravljaš ko je doveo NS do prestonice kulture a ko je došao na gotovo i samo ubrao tuđe plodove. Isto kao u Bgd Pupinov most.

      1. Tezak olos, cije posledice pljacke i unistavanja drzave nece moci da se saniraju nikad i neka nam je bog u pomoc..Jesmo dodirnuli dno i padamo u tesku agoniju bez ikakve nade..

    2. Mily, baš argumentovano opravdavate sadašnju vlast time kako kažete da je i pod prethodnom bio grad straha, pa valjda bi trebalo da bude bolji pod novom vlašću?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.