SSP o Marku Bastaću: Kada završi ovaj performans, sasvim sigurno više neće morati da radi kao dostavljač hrane

Ostavite komentar


  1. I Bastać, koji se vezivao za bandere da protestuje protiv SNS-a pre bira SNS za partnera. Zašto bi birao haos i nestabilnost ove poremećene opozicije kada može sigurnost.

  2. Gde ste bre generali posle bitke. Pa što na Bastaća niste upozoravali da je navodno Vučićev čovek tokom kampanje nego sada. I kako vam nije smetalo da Bastać glasovima radikala bude predsednik Opštine Stari Grad.

  3. Ja sam izašao na ove izbore samo da bih glas dao Ćuti koga jedino cenim, ali kad sam na čelu liste video ime Dobrice Veselinovića, odmah sam odustao i zaokružio nešto drugo. Pavle Grbović i Dobrica su naneli toliku štetu opoziciji stavom o Srebrenici i rezoluciji, da bi za opoziciju generalno bilo bolje da se zauvek povuku iz politike jer će vlast uvek da ih izvlači iz šešita i plaši građane sa njihovim antisrpstvom.

  4. Ko je Bastać, odlično su znali oni koji su izašli na izbore. U dva mandata predsednik opštine Stari Grad, u naprednjačkom Beogradu, i niko iz ešalona pljuvačkih medija da ga napadne ili ocrni. Samo slepcu nije bilo jasno o kakvom čoveku i političaru se radi.

  5. Nece Bastaca oprati ni vlast ni opozicija za kradje, pronevere, vezivanje za stolicu i mucenje uz pretnje. Istina je sve sto je rekao o Djilasu, jer je prisustvovao i insajderski je svedok a to je ista ulicarska skola ponasanja. Kao sto oni znaju vesica ko zlu paru tako i bastac zna Djilasa ko zlu paru.

  6. Ali sticem utisak da je istina sve sto ste rekli i vi i on.

  7. Vladanka bi bila ponosna na ovakvo saopštenje.
    SSP izgubio svaki dodir sa realnošću.

  8. Zašto se SSP brine o Bastaću kad je bojkotovao izbore? Zašto je SSP briga kakvi su rezultati i vlast formirana posle izbora kad nisu hteli da u istim učestvuju?

    Pokušajte da naučite nešto od prof. Milića.

  9. prosto je nevjerovatno na šta liči politička scena u Srbija, sa sve Bastacem. onom ruskom strankom, je li ljudi moguce u tolikoj zemlji, da se spalo na ovakvu opoziciju..kod nas u cg isti je bio DPS i gori, ali tri kolone, jedinstvo i rezultat samo jedan poslanik vise, uspjeli smo..aliSRB, tesko..pozz

Ostavite komentar


Politika

Zar je bezbedna zemlja u kojoj potencijalnog teroristu zagube u rodnoj kući, a on sutradan pokuša da ubije žandarma: Sagovornici Danasa o tvrdnjama Vučića da je Srbija bezbedna 10

Zar je bezbedna zemlja u kojoj potencijalnog teroristu zagube u rodnoj kući, a on sutradan pokuša da ubije žandarma: Sagovornici Danasa o tvrdnjama Vučića da je Srbija bezbedna

Nema sumnje da su predstavnici vlasti i institucija dobro zaštićeni i da se osećaju bezbedno, kao što nema sumnje da se građanke i građani tako ne osećaju i da opravdano strepe za svoju bezbednost, saglasni su sagovornici Danasa u komentarisanju tvrdnji predsednika Srbije i ministra unutrašnjih poslova da je Srbija jedna od najbezbednijih država ne samo u Evropi, već i u svetu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.