SSP o slučaju Srđana Škora: Cilj je da se suzbije sloboda govora i bilo kakva javna kritika

Ostavite komentar


  1. Obaj odgovor SSP je za svaku pohvalu. Kuda to juri Srbija. U pakao? To odslikava ustrojenost jednoumlja
    Daleko je evropa. Moze se u Engleskoj pisati i pricati o kraljevskoj porodici. U srbiji se nesme pomenuti predsednik i sin. A dat je samo predlog. Ako je sve cisto onda da se uveri narod. Da to isprobaju prvo porodice koje otvaraju rudnike. Ili hoce da ratuju na Kosovu. Tako je bili i mnogo vekova u nazad.

  2. Ako je opoziciji pretnja ubistvom i linčom Vučićevoj deci, sloboda govora, onda je to pokazatelj da oni nisu pri čistoj svesti.

  3. Moja podrška Srđanu Škorić!
    Ukoliko bude kandidat na izborima, ima sigurne glasove mene i moje familije.

  4. Bože gospode,vlast u Srbiji je skroz polupala.Ma,ko su oni da im se ništa ne može reći dok nam burgijaju moždanu masu.Čovek je lepo rekao neka tata i sin idu u rudarenje ako je to zdravo.
    U pravu je SSP,pokušavaju da ukinu slobodu govora.Gori su od para Mira-Sloba.

  5. I treba da nas hapse, biju i kažnjavaju, sami glasamo i biramo ove zlocinacko mafijaške diktatore.

  6. Raskrinkao je ovaj covek zlocinca koji je bez imalo grize savesti spreman truje neciju tudju decu i dokazao da Vucic i naprednjaci odlicno znaju da su te tehnologije vadjenja i prerade rude smrtonosne i opasne po zdravlje. Da nisu ne bi se strecali i proglasavali pretnjom smrcu poziv ovog hrabrog novinara da ono sto namerava da radi ili radi tudjoj deci Vucic prvo isproba na svom prvencu. Ovo je dokaz da Vucic namerava da izvrsi masovni zlocin i da je toga apsolutno svestan

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.