SSP objavio snimak kako SNS popisuje i zastrašuje zaposlene u državnim organima

Ostavite komentar


  1. Šta je tu novo i čudno? Tako je godinama. Ovo je zapravo upadljivo ljubazno. Moje iskustvo je žešće. Ne treba zaboraviti da su i prethodni imali kapilarne, sigurne i slične glasove….

  2. U gradskoj upravi Beograda se ovo desava redovno od strane nacelnice Sandre Pantelic koja sikanira postene i strucne zaposlene tako sto ih ucenjuje za napredovanje. Pozdrav Redakciji DANAS.

  3. Odmah obavestiti Evropski parlament i posrednike u pregovorima za fer i slobodne izbore.Koji Zakon ovo dozvoljava i koja preporuka Vlade?Jedno pričaju,a drugo rade.

  4. Sad ce odmah Javno tuzilastvo da zatrazi ovde prezentovan dokaz i zapocne istragu protiv direktora Carina Srbije! Bas smo banana drzava!

  5. Namesteno i to nevesto. Bitna recenica „Mene ditektor Toomic zove na miting“ i sve snimljeno. Pa ja sam mogao tu istu konverzaciju da vam dam za 100 evra. A nemam nikakve veze niti zelim da imam sa SNS -om.

    1. Mozda je snimak namesten, ali SNS ovakve stvari radi! Sve zaposlene u javnim preduzecima ucenjuju na ovakav nacin!!! Provereno, vidjeno!! Sramota jedna!!! Oni bahati i MOZE IM SE, a narod glup i bez časti!!!

  6. Ne verujem da je ovo verodostojno pototovo ova navodna „lista“ koju svako sa stampacem moze da odstampa i tvrdi da je dobio od SNS-a.

    1. I ne moraš da veruješ ali će doći dan kada ćeš reći „djubrad, znao sam od početka“, isto kao što si rekao za Miloševića, pa za DS,….
      Ako treba neko da ti dokazuje da u drzavi sve nije u redu onda piši propalo za zdravorazumsko rezonovanje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.