SSP: Omalovažavanje Sinanija na Hepiju uvredljivo i u duhu devedesetih

Ostavite komentar


  1. U nedostatku ideje ili bilo kakvog rezonskog osporavanja ove vlasti, ovaj SSN je počeo da čeprka po gov..ma, ne bi li nešto iskopao?! Navodni humanisti i ljudi ekstraliberalnih shvatanja, veliki mondijalisti i demokrate, našli su se da štite i ovog Sinanija, za koga prvi put čujem?! Uostalom, šta je Marić, čije mi se emisije, da budem pošten, gade, rekao bilo šta pogrešno?! Zar juče-prekjuče nije zatvaran čovek koga su kasnije ubili, zar juče nije zabranjen slogan srpske političke partije a ta partija drakonski novčano kažnjena?! Zar juče nisu ponovo minirali kuću jednog od povratnika, da ne pominjemo one sitnije albanske izlive „nežnosti“.

    1. Ponekad pomislim da se bolesni diktator vučić aleksandar krije iz imena botine „knežević zorana“.
      Ili si zokice botice samo jadni šef tima botina koji preživljavaju zahvaljujući online podrškama mafijaškoj družini diktatora.

    2. Mnogo štošta ne volite, g. Zorane, i gadi vam se, ali Vam se ne gadi govor mržnje i sendvičići, prijatno.

    3. Mogu da se delimicno slozim oko dela o statusu srba na Kosmetu. Kazem delimicno, jer jedan deo srba na severu Kosmeta trpi slicna ponizenja i represiju od strane srba !!!
      Oko profesora Sinanija, konstatacija da je on neki navodni humanista, mondijalista i demokrata, za koga si prvi put cuo, to govori vise o tvom neznanju nego njemu. Profesor Sinani nije javna licnost vec profesor BU. Nije starleta i ucesnik raznih rijaliti programa, pa prema tome u ovakvoj Srbiji nije moguce procitati ili cuti u medijima o njegovom naucnom radu.
      Sta je Maric rekao pogresno juce ?! Pa skoro sve. Ko je Maric da kvalifikuje, ocenjuje i vredja profesore BU ?!? Maric moralna gromada ?!?!?!

      1. Taj maric je nevaspitani prostak, provokator koji koristi nacionalnu frekvencu za „zavadi, pa vladaj“.
        I on stvarno uziva u tome! Vidi mu se na faci.

        1. Taj gospodin je tezak alkoholicar i sve sto on kaze se moze dovesti pod sumnju, jer veliko je pitanje koliko je on uopste svestan svega oko sebe.

    4. Maric je samo alatka Vucicija Radikala koji nastavlja politiku devedesetih koja nam je svima upropastila zivote.
      Svakog iole normalnog treba biti sramota ponasanja dvorske lude Marica.

    5. Knezevicu…ja bih vama zabranio komentiranje u ovom news-sajtu…tolika mrznja i to svaki dana izlazi od vas..neverovatno!!!
      Molim Danas da objavi ovaj komentar…posto sami ne uzimate nikakve mere protiv…Hvala

      1. Mnogo bolje bi bilo zabraniti Marica. Kad njega i njemu slicnih vise ne bude, nece biti ni tamo nekog Knezevica.

    6. Kad ne moze da se ospori argument, onda se napada persona, ad hominem. I kakve veze ima Sinani sa Kosovom? Prezime? Pa mozda je iz Maroka ili Alzira, sta tebe to uopste briga. Sto niko ne pita Seselja ili Dodika za njihova prezimena? Evo i ja imam slovacko prezime, jel sam zato manje Srbin? Kroz Slovacku sam prosao 2 puta u zivotu, a i jos sam pravoslavac, bas kao i Sinani.

  2. Truje čovek za velike pare. Pare, pare i samo pare. Dobro, ovo čovek u Marićevom slučaju zvuči jako optimistično. Mnogo niže je on na toj lestvici ljudskosti. Ali od onih koji podržavaju režim AV se i ne očekuje ljudskost.

  3. Prof. Sinani je pravoslavac i godinama spada u nekoliko vodećih stručnjaka za narodnu religiju Srba.

  4. Da jedino bojkot.
    Marić bi morao u zatvor čak i u ovom ovakvom pravnom sistemu
    Potpiruje mržnju vredja laže.

  5. Trebalo bi pokrenuti peticiju da se on i Šešelj zbog govora mržnje hitno osude i upute na izdržavanje kazne. Naravno Albanci, kao i Hrvati, ako su pametni, a od ovih naših sakaluda nije teško biti pametan, sada ovo zajedno neka preko Hrvatske dignu na viši nivo u EU i onda će opet početi stara priča kako nas svi mrze, a mi tako dobri i pošteni.

  6. Kako to da ne valja neko samo što ima prezime koje je Maricu sumLJivo? Dokle smo došli, da nam takvi kroje javno mnjenje poput polusveta Marić, Vučićević, Mitrović? I da stalno izazivaju sukobe, kad nas ne svađaju međusobno, onda nas svađaju sa komšijama. Ovo neće na dobro da izađe, nema šanse, biće ili mi ili oni. Nema druge..

  7. Odakle ovaka retorika. Zar nismo puni usta izgovaranja po istavu kosovo je srbija a i to pise u ustavu. Pa na kosovu zive i Albanci i Srbi i druge nacionalosti pa i oni su Srbijs. U srbiji je najaci adut preko Marica i njegovoh gostiju koji su katastrofa da pljuju sve ono sto nije u vinkli sa SNS i dizanja Vucica u nebesa. Zato vi patriote polako tu i taku cenu smo platiji i parama i najgore ljudskim zivotima.

  8. Maric nije kopetentan da ocenjuje bilo koga jer on uprkos tome sto poseduje odgovarajuce obrazovanje nema pojma o tv novinarstvu, a nije se proslavio ni sa stampanim medijima, jer je upropastio i ugasio Profil. Pitam se u kojoj zemlji sveta, na kom nacionalnom elektronskom mediju bi se tolerisalo da voditelj prica dok gost odgovara na pitanje, gde to pitanje traje sest minuta a odgovor 30 sekundi, da emisija bez obzira sto je laiv nema nikakav sinopsis, da se za petocasovno trajanje ne moze cuti ni jedna vest. Maricev jutarnji program vise lici na razgovor polupijanih gostiju u kafani pred fajront, po principu KAZEM JA SEBI.

  9. Čovek koji iole drži do sebe ne gleda „Hepi“ i ne čita „Informer“. Marić je urbani diletant, što bi narod rekao jebivetar, a Vučićević teško oboleo psihopata. O „Pinku“ drugom prilikom.

  10. Auuu…Kakav govor mrznje i ostrascenost skoro svih komentatora. Samo krajnosti….

Ostavite komentar


Politika

Movsesijan o litijumu: Opozicija više ne naseda na cirkus zvani poziv na dijalog 10

Movsesijan o litijumu: Opozicija više ne naseda na cirkus zvani poziv na dijalog

Potpredsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Aris Movsesijan izjavio je danas, povodom poziva ministarke za evropske integracije Tanje Miščević na dijalog u vezi sa rudarenjem litijuma, da je vlast odgovorna za situaciju u kojoj funkcioneri Srpske napredne stranke (SNS) "ni gostovanje na televiziji ne umeju da završe, a da ne upadaju u reč i kao navijeni ponavljaju besmislene rečenice, ne dozvoljavajući sagovorniku da progovori, sav taj marifetluk predstavljajući kao dijalog".

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.