SSP: Ostavka rukovodstva Topole zbog hapšenja brata i sinovca predsednika opštine kod kojih je otkrivena laboratorija marihuane 1Foto: MUP Srbije

Povodom hapšenja rođenog brata i sinovca predsednika opštine Topola zbog proizvodnje marihuana saopštenjem je reagovao i Opštinski odbor Stranke slobode i pravde tražeći ostavku predednika opštine Vladimira Radojkovića i Dragana Jovanovića, kao njegovog predlagača za to mesto.

– Kako mediji prenose, a uveliko se o tome priča u Topoli, uhapšen je rođeni brat i sinovac Vladimira Radojkovića, predsednika opštine Topola. Razlog hapšenja je laboratorija i distribucija marihuane. S obzirom da svi građani opštine Topola znaju da su predsednik opštine i njegov brat prve komšije svi sumnjaju da je predsednik znao šta mu brat radi, navodi se u izjavi za Danas OO SSP Topola.

Zbog toga, u svom obraćanju javnosti i medijima oni traže neopozivu ostavku predsednika opštine Vladimira Radojkovića kao i njegovog predlagača predsednika Skupštine opštine Dragana Jovanovića.

– Jer nije prvi put slučaj da Jovanović izabere ljude sumnjivog morala, kao i ljude koji su prestupnici da vode opštinu Topola, koja u svakom smislu tone u provaliju, ističu iz Stranke slobode i pravde Topola.

Da podsetimo, kao što je Danas već objavio u Topoli je uhapšen rođeni brat predsednika te opštine Vladimira Radojkovića zbog, kako se sumnja, neovlašćene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, u Mladenovcu i Topoli zaplenili su oko 20 kilograma marihuane i uhapsili sedam osoba, među kojima su i Radojkovićev brat i sinovac, preneo je iz dobro obaveštenih izvora N1.

U saopštenju MUP-a se navodi da je policija u Topoli uhapsila M. R. (50) i njegovog sina B. R. (23), prilikom pretresa kuće u kojoj je, kako se sumnja, otkrivena laboratorija za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima sa oko četiri kilograma ove opojne droge.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari