SSP: Otvoreno pismo Milošu Jovanoviću

Ostavite komentar


  1. Haha svaka cast gospodine Djilas.Ja sam neko ko je doskora cenio g.Jovanovica ali u zadnje vreme primecujem da se pretvorio u Cedu Jovanovica.

    1. Koja pitanja covece ? Gde si ti tu video pitanja ? Milos Jovanovic je za ovaj polupismeni politicki svet prosvetitelj, samo neznam da li je Dositej ili Vuk Karadzic.

      1. Ti si polupismen! Rečca NE se piše odvojeno od glagola! Ne znam (zapamti)!

        1. Zapamticu, hvala na savetu. Nisam bas polupismen, Imao sam zauske kada je bio taj cas, mozda to moze biti opravdanje.ali volim vas pismene. Vi ste nas i sjebali 2000 godine.

  2. Pismo je odlično, mada se i ranije znalo da je DSS, odnosno Metla, samo jo jedna filijala filijala SNS-a.

  3. Gospodo, pa kako vam nije jasno da ste pored Milosa Jovanovica svi koliko vas ima politicki liliputanci. Sta vam je ljudi, pa Milos je jedini pametan i politicki obrazovan u opoziciji. Svi ste ostali klonirani iz jednog jajeta DS-a. Ima vas najmanje osam, bolesnih, sujetnih, nesposobnih, samoljubivih. Ostavite Jovanova i ostale Milos je za sve vas misaona imenica, i vi njemu postavljate pitanja ? Strasno, strasno…

  4. Tačno je sve što ste napisali Milošu Jovanoviću ali i on i njegova strančica su potpuno nebitni činioci u političkom životu, tako da mislim da ste samo gubili vreme. On je ikebana i Vučićeva „rezervna“ ili „konstruktivna“ opozicija s kojom se ne nema svrhe baviti. Oni su izabrali svoju (Vučićevu) stranu, a vreme će pokazati koliko je to bilo (ne)ispravno.

    1. Nije gubljenje vremena. Djilas je inteligentan (mada je uz Tadica i ostale iz DS.a i sa SPS.om tada bio samo malo manje zlo nego sto su ovi sada), dakle, inteligentan je i on u formi pitanja Milosu Jovanovicu gadja Vucica i podseca celokupmu javnost na sva nedela sadasnjeg rezima.

  5. Komplimenti pitanja za desetku trebali bi imati vise ljudi kao sto ste vi

  6. Vlast je oduvek bila magnet za nesposobne politicare, kadrove, koji nista ne znaju i ne bi mogli nigde fa rade sem u vladi i na mestu Predsednika Srbije. Milos je to skonto i prijavio sam sebe za napredno mesto u vlasti. Inace, koga bi on kao politicar animirao da glasa za DSS. Toma, Vucic, i Šešelj su tako zlatko izvozali Kostunicu, zahvaljujuci kome su i preoteli predsednicki presto. Kostunica sr zbog toga verovatno povukao iz politike. Ali, Milosu Jivsnovicu to nije jasno, i nada se nagradi za hvalospeve o vodjenju vanrednog stanja. A, vise je nego ocigledno da taj posao sef kriznog staba i svi oni koji su bili odgovorni za zdravstvenu i opste bezbednost nisu dobro radili ni pre ni tokom vanrednog stanja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.