SSP: Posle nevremena i Kragujevac dobio svoje Naselje na Vodi 1Foto: GrO SSP Kragujevac

 

Posle jučerašnjeg nevremena, obilnih kiša i grada, koje su pogodile Kragujevac reagovao je Gradski odbor Stranke slobode i pravde.

– Kragujevac je konačno dobio svoje Naselje na Vodi, Uglješnicu. Posle jučerašnjeg nevremena, ulica Sestara Ninković imala je tu privilegiju da bude ulepšana novim fontanama i vodopadima, na sarkastičan način se obraća javnosti i medijima, Maša Cvetković, članica GrO SSP Kragujevac.

Po ko zna koji put, po njenim rečima, stanovnici ove ulice ostaju bez nje, jer se sva voda sa Aerodroma sliva i završava u njihovim dvorištima. Štete su ogromne i naravno nikada sanirane i nadoknađene.

Maša Cvetković, ispred gradskog SSP podseća da su se žitelji ovih ulica više puta se obraćali gradskoj upravi, gradonačelniku i JKP Šumadija, ali uzalud, jer kako su iz redova vladajuće partije naveli, u ulici Sestara Ninković „žive pripadnici opozicije”.

– Samim tim, oni nemaju pravo na osnovne uslove za život, zaključuje u svom saopštenju Maša Cvetković.

– Gospodo iz vladajuće koalicije, prekinite da sramote ovaj grad i njegove stanovnike. Ili počnite da radite svoj posao, ili se povucite u političku penziju i pustite grad na upravljanje sposobnijima, smatra ona.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari