SSP: Pretnje Jeleni Zorić poslednje upozorenje da je novinarstvo jedan od najugroženijih poslova

Ostavite komentar


  1. Šta da očekuju novinari koji iznose tračeve, izmišljotine, nagađanja, poluistine i neproverene informacije? Od nalogodavca nagradu za uspešno obavljen nalog-posao. Od „oštećene“ strane može da očekuje svašta.
    Kada objavljujete neproverene i nedokazane činjenice zaslužujete kaznu, po Zakonu koji se nažalost ne primenjuje ni u takvim slučajevima.

  2. I ako si „alhemicar“ ne navette sta to nijd istina u aferi Jovanjica. Zasto nisu tuzeni oni koji te „ne istine“ javno iznose? Jeli ne istina da je pronadjeno 65000 sadnica marihuane? Jeli ne istina da je susena i pakovana na farmi? Da su objekte cuvali drzavni sluzbenici raznih sluzbi? Da je Koluvija imao laznu policijsku legitimaciju… Da ga je Predsednik vodio u svojoj delegaciji po raznim drzavnickim posetama… Sve su to,ZA BOTOVE, ne istine koje ovi „bezobrazni“ novinari iznose i koje stete ugledu i dostojanstvu prvorodjenog.

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Adel Slatina: BNV je mesto za zajednički rad, a nesuglasice su za lokalne parlamente 10

INTERVJU Adel Slatina: BNV je mesto za zajednički rad, a nesuglasice su za lokalne parlamente

Situacija u Bošnjačkom nacionalnom veću (BNV) je stabilna i produktivna zahvaljujući dobroj saradnji sa našim partnerima. To nam omogućuje da zajedno radimo na prioritetima bošnjačke zajednice. Iako se suočavamo sa određenim izazovima i manjim opstrukcijama od strane Stranke pravde i pomirenja (SPP), to značajno ne narušava naš rad. Fokusirani smo na konstruktivan dijalog i saradnju sa svim političkim akterima, jer verujem da je zajedništvo ključ za ostvarivanje naših ciljeva, ocenio je u razgovoru za Danas novi predsednik BNV Adel Slatina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.