SSP reagovao na montaže Željka Mitrovića: Kako izgleda zloupotreba veštačke inteligencije kada padne u pogrešne ruke

Ostavite komentar


  1. Žeksove ludorije? Pa to svaki dan gledamo na programu Pinka!
    Čitavu Srbiju je pretvorio u jednu veliku farmu…

  2. Poštovanje, samo kratko o naslovu samom po sebi:
    ako je nešto zloupotreba, onda je u pogrešnim rukama, kakva bi to bila zloupotreba u pravim rukama ?

    Pazite na jezik da ne završite na njegovom stratištu kao na primer „Politika“, u međuvremenu nezvanični zvanični list Kremlja u Srbiji…

  3. Ako uzmemo u obzir prosecnu i lošu informaticnu pismenost Srba u Srbiji, ovo ce uspešno da deluje na eventualne izborne rezultate u korist AVAVAV populistickog režima.

  4. Gubi vreme na nevažne likove, AI mu daje mogućnost da oživi njegove mentore ljubljene Miru i Slobu…

  5. U slucaju clanka koji citate, moguce je da je Mitrovic koristio neki od ovih programa da napravi montirani prikaz Marinike Tepic, tako sto je zamenio njen lik i glas sa nekim drugim. To je verovatno uradio sa namerom da je diskredituje i da obmane javnost. Takvo koriscenje deepfake tehnologije je nelegalno i neeticno, i predstavlja krivicno delo klevete i ugrozavanja sigurnosti.

  6. A kad dođe vreme, ovaj blavor će se izgovarati kako je „veštačka inteligencija pogrešila“.

  7. ахахахаха – ово је сјајно, надам се да ће Митровић наставити са још новијим објавама… хахахаах

  8. Ovu TV stanicu lepo ukloniti sa nacionalne frekvencije ko zeli da gleda neka plati i cao djaci

  9. Zlo, kada se promeni vlast, poslati ga u dozivotni zatvor…jer ono sto je uradio Srbiji svojom propagandom, nisu ni Nemci ni Turci uradili ratovima…

  10. Svaka vlast od baba jule je uz tog pinkija, i kada ovi padnu oni će biti uz buduću vlast. Klavir-štimer sledi ponovo.

  11. Moderna vestacla revolucija ! Ovo je bomba, uragan za neistomisljenike! Zeks, najavljuje brutalno rokanje konkurencije! Satira koja ubij u pojam! Deklasiranje klasicno!!! Auuuu!

  12. „Montero“ se već primio, iz prve. Tek će da krenu da biju one čija demokratija veštačke inteligencije im se ne sviđa zbog njihove tupavosti.

  13. „Ne ljuti se covece“ipak je neka sala,a sta da kazemo za „Junaci doba zlog“,stidite se i vi i gazda Djilas.

  14. Haski sud je osudio ratne zlocince a ratne profitere i probisvete cemo morati sami.

  15. Za ovakve stvari treba da ga tuže, sigurno gubi na sudu. Ako sad to ne urade uskoro će se sve kompletno pretvoriti u bezvrednu lakrdiju zahvaljujući nekontrolisanoj upotrebi AI.

  16. Овде већина паметњаковића пише како ће, када жути дођу на власт, Жекс да заглави робију.
    Како им није јасно да Деда Мраз не постоји?

  17. Žeksove ludorije, ili „kokainsko slepilo“… snow blind što vele Žeksovi američki prijatelji.

  18. Nemoć opozicije postaje zabavna i smešna. Cepaj Željko za bolje i nisu s obzirom da su dozvolili Vučiću da vlada sve ove godine. Vlast ne može da vlada bez odgovarajuće opozicije a ovi su dobro odradili posao.
    Kome nije jasno kako se boriti, neka odgleda film „Apokalipsa danas“. Jedino tako je moguće ove bandite oterati, a sadašnja opoziciji bi da im poštuja građanska prava i bori se legalnim sredstvima. E zato vas ovaj debil i stavlja u ove idiotske montaže.

Ostavite komentar


Politika

Brnabić: Nemam informaciju o dolasku Šolca i Fon der Lajen 10

Brnabić: Nemam informaciju o dolasku Šolca i Fon der Lajen

- Ja sam predsednica Skupštine kod mene niko ne dolazi, stvarno nemam tu informaciju - rekla je predsednica Narodne Skupštine Ana Brnabić na konferenciji za medije na pitanje noviara da li je u mogućnosti da potvrdi posteu nemačkog kancelara Olafa Šolca i predsednice Evropske komisije Ursule Fon der Lajen.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.