SSP spremna za dijalog pod pokroviteljstvom EU o izbornom procesu u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Šta je ovo. Vremeplov u jednu godinu unazad? Imali su šansu da obore izbore od 21.juna baš ti SZS sada SSP ali oni su bojkotovali dokaze na tacni o krađi izbora i time pomogli fejk skuoštini da se formira. Da su se bar malo trgnuli mi bi imali nove izbore na jesen sa mnogo povoljnijim uslovima jer bi se umešala konačno EU jer bi izbori bili oboreni jel te. Prosto. Ovim glupostima se daje legitimitet fejk skupštini.

      1. Tako je! Dosta je već tog SSP! Te fore o EU monitoringu i pokroviteljstvu davno smo gledali! Porastite više ili se sklonite iz politike!

    1. Kada predstavnici opozicije budu mogli da se pojave na Rts i pinku i da to potraje par meseci, onda mozemo pričati o nekakvim izborima….

      1. Gorane, a koje opozicije, vanparlamentarne? Pa mogu i ja sebe da proglasim opozicionim vanparlamentarnim liderom, i? Zvali su ih na svim televizijama, a oni su išli samo na Ne1, jer tamo su pitani ono što su rekli voditeljima da ih pitaju, na ostalim tv. voditelji bi mogli da postave i nezgodna pitanja, pa šta će onda? Zato i nisu išli nigde, a kukaju da je „medijski mrak“.

    2. Odličan komentar! Gde su bili do sada?! Sve to već postoji u ovoj zemlji.Hajde gospodo iz SSP, skinite se više s naših leđa, muka nam je od vaših mutljavina i kombinacija!

  2. Za G Đilasa bi idealno bilo da se glasački listići izbora u Srbiji broje u Briselu.Ali Srbija nije kolonoja

    1. Da, da…Njemu i njegovoj kamarili bi odgovaralo da se vratimo 20- tak godina unazad…Dragi Điki, vremena Eldorada su prošla, ovaj narod je malo zreliji od tada! A i dobro pamti!

  3. SS-p „spremna“… za šta? Al KapoDjidonu je bolje da se spremi za odelo na štrafte i rešetke.

  4. Prvo za izbore moras imati kontrolore na svim birackim mestima tano gde se broje glasovi. Drugo ili prvo kako god moras imati ciste i neukaljane ljude koji ce predvoditi listu. Za stare i istrosene likove narod nece da glasa i nemaju tu harizmu koja je potrebna. A uslov za pobedu je velika izlaznost 75-80% a ne kako su do sada tvrdili bojkot!!A sto se tice diktature i medijskih sloboda uvek su bili u pitanju i nikada nece biti nesto povoljni po opoziciju ali CG je dokaz da moze da se pobedi na izborima ali ako se ispune one gore navedene tri stvari!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.