SSP: Talambasi na Zlatiboru, egzistencijalna drama na jugu Srbije

Reakcija užičkog odbora SSP na posetu šefa države Zlatiboru

Ostavite komentar


    1. Bolje pitanje bi bilo: “Kad ćete Stamatovića da proglasite, “krezavi sendvičar i Vučićev bot“. Samo budala može da mu zameri što se bori za Čajetinu i zlatiborski okrug, a ne za krug dvojke i Djidolarosov okrugli džep bez dna. Eto, ja sam Vučićev krezubi sendvičar i bot, ali Stamatović je uradio i napravio nešto korisno i za Srbiju, i za zlatiborski okrug, a vi, kojima sve smeta, uspeli ste da sa 17% padnete na 0,6%, i tu, vašem slobodnom padu nije kraj, samo nastavite tako i prestićićete i Boškovih 0,2%. Don Djidolaros 2016. podržao Jankovića, imao 17%, danas stranka 1%, a on 0,6%, mladjani Pozderac imao 5,5% danas 0,4%, Veselko, zvani “Boško“ imao oko 5%, danas 0,2%… Odličan napredak u propast, i naravno da im nisu dobri izborni uslovi, bojkot je, ipak, manja bruka i sramota.

Ostavite komentar


Politika

"Đubre je preživelo": 25 godina od atentata na Vuka Draškovića i članove Srpskog pokreta obnove na Ibarskoj magistrali, SPO traži da jedna ulica nosi naziv žrtava 8

„Đubre je preživelo“: 25 godina od atentata na Vuka Draškovića i članove Srpskog pokreta obnove na Ibarskoj magistrali, SPO traži da jedna ulica nosi naziv žrtava

Pre tačno 25 godina 3. oktobra 1999., režim Slobodana Miloševića, Državna bezbednost i pripadnici Crvenih beretki, pokušali su da na Ibarskoj magistrali ubiju tadašnjeg lidera Srpskog pokreta obnove Vuka Draškovića. Drašković je preživeo, ali su stradala četvorica članova njegove partije i pripadnici obezbeđenja.

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.