SSP Topola: Za građane sve je isto, samo njega nema 1Foto: Z. S. M.

 

Povodom ostavke predsednika opštine Topola i postavljanja nove predsednice na to mesto oglasio se Optinski odbor Stranke slobode i pravde po kojima „to ništa nije novo”.

Jedan predsednik opštine podnosi neopozivu ostavku iz moralnih razloga, zbog predsednika Vučića i stranke, a dobijamo novu predsednicu opštine koja iz moralnih razloga nije mogla da odbije ponuđenu funkciju, zbog izvršnog odbora SNS-a i samog Vučića, znači 100 posto podobna, navodi se u saopštenju OO SSP Topola.

U svom obraćanju javnosti i medjima oni se pitaju šta građani Topole imaju od toga?

– Apsolutno ništa. I dalje će iz Topole odlaziti mladi, i dalje nećemo imati nikakve investitore niti nova radna mesta, i dalje će građani Topole imati komunalne probleme, sve isto kao i do danas, istovremeno postavljaju pitanje i odgovaraju oni.

Iz Stranke Slobode i pravde šalju sve čestitke novoj predsednici opštine Jasni Vuković a građanima Topole, kako ističu, nemju na čemu da čestitaju.

Da podsetimo, kao što je Danas već pisao, pre tri dana, u utorak, 30. avgusta dotadašnji predsednik Opštine Topola Vladimir Radojković podneo je neopozivu ostavku na tu funkciju nedelju dana posle hapšenja njegovog brata i sinovca optuženih za proizvodnju marihuane.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari