SSP: Udruženje građana "Za naš Obrenovac" produžena ruka lokalnog šerifa Milorada Grčića 1foto (BETAPHOTO/EMIL VAS/MO)

Predsednica Opštinskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) u Obrenovcu Slavica Jevtić izjavila je danas da su Obrenovčani dobili dokaz da je udruženje građana „Za naš Obrenovac“ produžena ruka lokalnog šerifa i „uništitelja“ Elektroprivrede Srbije (EPS) Milorada Miće Grčića, s kojim ta organizacija dogovara formiranje vlasti.

„Učestali napadi na opoziciju, koji traju od kako se udruženje formiralo, ukazivali su da je udruženje Đorđa Janjića zapravo filijala obrenovačkog SNS, koja služi da pokupi glasove nezadovoljnih građana“, navela je Slavica Jevtić u pisanoj izjavi.

Prema njenim rečima, navodnom borbom za ekologiju, praćenu konstantnom podrškom režimskih medija u Obrenovcu, imali su zadatak da se predstave kao „nekakva alternativa vlasti“.

Slavica Jevtić je naglasila da tako Grčić više nije „strašilo iz pečenjare“, a Janjić nije „žuta pudlica“.

„Kada god je potrebno napraviti dogovor oko uništavanja Obrenovca i Beograda, Srpska napredna stranka i njeni sateliti se lako dogovore“, ocenila je Slavica Jevtić, saopštila je SSP.

Dodala je da je u proteklih 10 godina SNS uspeo da uništi sve dobro u Obrenovcu.

„Poljoprivreda je na izdisaju, vazduh zagađen, parking mesta ne postoje, TENT pred kolapsom zbog nestručnog i bahatog rukovodstva. Jedino što cveta jeste korupcija, nasilje i preletanje u SNS, čija su zaštitna lica postali Miroslav Čučković i Đorđe Janjić“, ocenila je Slavica Jevtić.

SSP će zato insistirati da se političke organizacije ubuduće jasno izjasne da li podržavaju uništavanje Obrenovca, koje predvodi Grčić ili su opozicija „nakaradnom naprednjačkim rezimu“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari