SSP: Urednik Informera uživo na Pinku „saopštio presudu Draganu Đilasu“

Ostavite komentar


  1. Uopste su nam emisije na TV postale sokacarske a to je sve zbog Tuzilastva , ono bi najvise volelo da dobije predmet tipa :Ubica nosi pistolj, staje pored zrtve licem okrenutim prema kameri malo mu se vidi i licna karta , puca , ko je ubica ?.
    Dok je sve tako kako je i emisije ce biti takve kakve jesu .
    Ne bi trebalo suditi pre nego sto Tuzilastvo istrazi sve , ali ono ne istrazuje ono sto je za istrazivanje , mozda i istrazuje ali to se ne vidi .

    1. Pa hajde Cicka da napravimo drzavu u kojoj ce tuzilastvo da radi svoj posao, da Predsednik drzave radi svoj posao i da Parlament radi svoj posao . Ne treba narodu pistolj, narodu treba demokratija .

  2. Ne gledam ni Vučićeve a ni Đilasove 2slobodne medije“ jer nema televizor još od kada je Đilas postao gradonačelnik Beograda
    Dok nekom ne omrkne drugom ne osvane kao najpoštenijem gradonačelniku u istoriji Beograda

    1. Ti da si covek odreko bi se opozicije i politike i reko dosta sam krao necu vise imam sve, Ali ti hoces jos da krades pa nece moci treba nama Sistem kao u rusiji svim Bogatim lopovima zamrznuti racune i po zakonu. Lopovi u Zatvor n’a duze vreme.

  3. Da vi zelite Srbiji mir i stabilnost neniste svakodnevno podrivali ovaj sistem i lagali sve i svasta o Vucicu, a kada vam se samo ucini da je nesto rekao vi odma ronite suze, a do tada besomucno napadate i.pricate i sto jeste i sto nije bez imalo srama. Verujte da ste se ljudima smucili jer smo svi videli da nemate ni.plan ni.program nego samo blacenje drugih i mislite na desna ruka levi dzep.Nema vise lopovluka i zamazivanje ociju ovom napacenom narodu.Boricemo se da.nikada za nikada vise ne dozvolimo takvu kradju i lopovluk Srpskog naroda.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.