SSP: Vučić preko tabloida pokušava da spreči formiranje nove vlade u Crnoj Gori

Ostavite komentar


    1. Neko se namerno poigrava sa trenutnom situacijim u CG. Nema pametnija posla Vucic. Niti se mesao niti ce se mesati u unustrasnju politiku CG.

    2. Cini se da se SSP mesa u sva pitanja,koja ih se ticu,ali cesce ona koja nemaju nikakve veze sa njima.

  1. Djilas pokusava da napravi paralelu izmedju SSP-a i opozicije u Crnog Gori. Kako je i on veliki borac za slobodu i pravdu. Kao da ga ne znamo. Vec je bio na vlasti i pokazao sta ume.

  2. Sporazum izmedju opozicionih stranaka u Crnoj Gori nije isto sto i SzS ili udruzena opozicije srbije. Ovi drugi su imali toliko malo zajednickih ciljeva da se raspadose za godinu dve. Ni UOS nece dugo.

  3. Ovo mora da je zamena teza.Zna se ko to radi i ko potpiruje mržnju.Ti isti koji se izjašnjavaju kao rodoljubi.

  4. Iskerno rečeno građane Srbije više zanima i interesuje koga zapravo Dragan Đilas podržava.

  5. Naravno, trese se i njemu kao i Milu posle gomile gluposti u poslednja 2 meseca. Ne verujem da će dočekati kraj mandata a kamo li još jedan. Narod je počeo da shvata da ide ka priznanju nezavisnosti Kosova.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.