SSP: Vučić, Vesić i „bakljada“

Ostavite komentar


  1. Izvedite ljude na ulice. Ne mozete valjda ocekivati da se ljudi sami organizuju i zbace avav sa vlasti, a Vi samo da ih zamenite. Ajmo malo inicijative.

    1. Zašto bi iko misli da bi ih gradjani poslušali, i na njihov poziv izašli na ulice?Najbolji primer su protesti #1 od 5 miliona, gde je nominalno pokretač protesta bio ovaj pokret, i imao je izlaznost i do 10 000 u Beogradu, i bilo ga je i u još nekim mestima, a čim je opozicija preuzela vodstvo, došlo je gašenja protesta.

  2. ma jok,oni su powezani sa nekim licima ,koi imaju neke poznanike sa drugim osobama za koje smo prowerili da su weoma skloni poznanstwu sa odredjenim osobama.
    NEBOJSA STEFANOVIC,ministar na GODISNJEM

  3. Da, naravno, verovatno je i ona Trifunoviceva komsinica(koju je Sergej brutalno izvredjao na tviteru) navijac, huligan koji vice po naredjenju Djilase lopove!?

  4. Jedina prava tragedija i muka gradjana Srbije je sto ni ovi „drugi“ nisu nista bolji. E to je zabrinjavajuce.

  5. Naprotiv, ovo je zamena teza, jer Djilas izigrava nevinašce, i svako diranje u njegovo poštonje, izaziva histeriju, što jasno govori da su parole koje plasirane, ostvarile svoj cilj.

  6. Ako su šerpe i lonci u redu, zašto onda muzika i baklje ne bi bili u tedu.

    1. Prvo, nepismen si, botino! Drugo,lupanje je spontano, iz stanova, a bakljade su organizovane od strane SNS aktivista! Toliko o sličnosti… Bolje grickaj sendvič!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.