SSP: Vučić započeo svoju novu izbornu kampanju

Ostavite komentar


  1. Sve sto je obecao, predsednik Vucic je to i ispunio. U tome lezi njegova popularnost i zato ga gradjani glasaju. Drzava potpuno savesno i odgovorno radi svoj posao po pitanju zdravlja svojih gradjana i uradice sve da oni budu zasticeni. Opozicija je obavezna da se ukljuci u pomoc gradjanima umesto sto bez ikakvih osnova kritikuje vlast i nada se sto vecem broju zarazenih. Takvu opoziciju ne zasluzuje nijedna zemlja u svetu.

    1. Ipak mi nije jasno kako onda u mom mestu na funkcije postavljaju one koji su ležali u zatvoru zbog porodičnog nasilja,one koji su ponovo izabrani na važne funkcije iako je utvrđeno da su godinama bili na radnim mestima sa falsifikovani diplomama,oni za koje se zna da su privođeni zbog dzeparenja.

  2. Danom završetka jednih izbora počinje nova kampanja,to je u politici tako jer kada se završe izbori počinje realizacija obećanog,to nikome nije sporno osim SPP i Đilasu.

  3. Je li? Mere proletos su bile neadekvatne? Kada je uvedeno ogranicenje kretanja i policijski cas SSP je bio jedan od najglasnijih protiv toga. Zasto nisu postovali?

  4. Mislim da nikome nije nepoznato sta bi SSP rekao kada Vucic ne bi iznosio nista od podataka koje inace iznosi. Odmah bi to bila zavera svetskih proporcija.

  5. Predsednik Vučić sve radi kako bi država Srbija bila među vodećim. Mnogi znaju samo da kritikuju. On čovek bar pokušava. Trudi se, radi i bori.

  6. Koliko su ovi zapoceli izbornih kampanji pa to je smesno. Nikada nece doci na vlast, neka shvate vise. Narod ih ne zeli.

  7. Zašto vam smeta to što Vučić ima šta da kaže?Čovek gleda u napred,planira budućnost Srbije,neumorno radi i zalaže da bi narod živeo bolje??Nije on kao vi,on radi da bi zaradio!!Mora neko biti i pošten!

  8. ne daje Vucic ni jedno obecanje koje ne moze da ispuni…. ne uziva on bez razloga toliku podrsku naroda.

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.