SSP: Vučićev režim ušao u novu fazu zloupotrebe institucija

Ostavite komentar


  1. Dido, pa, Djukanović nije pokušao nikog da ubije, a tvoj Boško jeste.To što je vikao da si lopv i „uznemirio“ ti decu, a šta vi radite Vučićevoj deci?Tvoju bar niko ne spominje kao njegovu.Nego, stupaj u štrajk gladju, (ali, ne kao Boško) pa da ti se Vulin pridruži, da vidimo ko će duže da izdrži, pa, ko bude dosledniji glasam za njega, ali nema plakanja.

    1. Svejdeno je da li je Vučić ili Djilas… nema razlike, bar kada je otimačina i preprodaja društvenih resursa u pitanju. Jedni su započeli taj pirovi čin a drugi, vladajući su to sve danas dokusurili. Prvi su započeli pljačku naroda, ali su se uzdržali od krupnih pogona. Poput PKB, rudnika BOR i sl. Ali su to ovi utopili beduinima i kinezima za simboličnu svotu. Ne zna se ko je gori po ovo društvo da li onaj prvi ili ovaj sada.

    2. Tipican botovski plitkoumni komentar. Radi i zaradjuj postenim Radom, stidecete se potomci.

    3. Falimte boze vreme je bilo.jos i imunitet damu se skine pa u bajbuk.a ti polako doces i ti na red.vratices sve stosi uzeo jer to sto imas nije tvoje vec narodno

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.