SSP: Vučićeva vlast oslobađa kriminalce da bi ih koristila za svoje nelegalne poslove

Ostavite komentar


  1. Bravo Dragane. Slabo će ko pamtiti kada svi budu smeli da govore o tome ko je progovorio kada je bilo vrlo, vrlo opasno.
    Čeka nas bojim se još jedan veliki i ozbiljan traumatični period.
    Neka nam je Bo u pomoći.

    1. Đilasu bi trebalo dati medalju za osmišljavanje raznih teorija zavera i prevara. Čovek bi mogao da građanima predloži neki konkretan plan i program, a ne da samo izmišlja raznorazne gluposti.

      1. Upravu ste! Losa i nesposobna opozicija pomaze SnSu da ostane na vlasti. A sto se tice kritika koju upucuje Djilas, sve vise me podseca na Cedu koji je uvek znao da kritikuje, a nikada da nesto resi!

      2. Za gluposti je zadužen, u stvari ima monopol samo i isključivo Aleksandar Vučić. Vi bolje da objasnite zašto smatrate da je ovo glupost a ne činjenica? Inače ovakvim komentarima ugrožavate monopol velikog lažova.

      3. Za budale poput tebe, plan i program su svakodnevne lazi, spinovanje i zatupljivanje od strane sveprisutnog zlog duha i njegovih satrapa?

      4. Ti se praviš lud ili si toliko glup, ako nisi ljudska sns prljavština, da ne vidiš deo onoga o čemu đilas govori i to bar u selendri odakle si ti sigurno znaš te njuške, ako i sam nisi ta vlasna njuška.

  2. Na zalost SNS nema mogucnosti da pohapsi kriminalce koji su se enormno obogatili nakon 5 oktobra, jer su oni tada krojili zakone koji su ih stitili od kriminala i korupcije kojima su se bavili .

    1. Svi koji su se enormno obogatili su pre 5 oktobra na čelu sa SPS-om i sadašnjim SNS-om tj. bivšim radikalima.

    2. Zoranče jesi li se ti to odrekao svog tastaturnog prezimena pa tako misliš da zavaraš komentatorluk? Eeeee zabludeli zoranče.

    3. Ha,ha,ha…vidi ovubotinu. Pa eno ti ga Dinkic kezi ti se u lice, botino. Vucic govorio da ce ga strapti u zatvor a postali najbolji ortaci.

  3. Kakve kriminalce, pa radi se o visoko rangiranom oficiru navijačke paravojske, predviđene za “poslednju odbranu Berlina“?

  4. Sada je jasnije zašto je uhapšen uzbunjivač iz Krušika i nije sprovedena istraga o trgovini oružjem. Iako sam Zvezdin navijač još uvek ne mogu da prebolim što postupak protiv Đajića nije dobio sudski epilog.

  5. Temelji na kojima počiva sveukupni politički, ustavno-pravni i ekonomsko-finansijski sistem u Srbiji je kriminal. Zato su ovde svi pošteni, savesni i vredni zarobljenici mafije i njenih izvršilaca. Zato se Srbija sve više prazni: oni koji mogu odlaze, a ovi drugi pune bolnice i groblja.

  6. Đilas, Bastać mora da budu uhapšeni kao i Pajtić trebalo bi zaista država ne bi trebala da ih više štite.

    1. Taman sam se zapitao sta je sa tobom hedona i zazeleo se tvojih nebuloza i gluposti? Ulepsala si mi dan?

    2. Niko me vise ne nasmeje od Hedone. Ona jadna zivi na drugoj planeti, a nije ni mnogo pismena. Medjutim, nikad ne propusti priliku da lupi I ostane ziva.

  7. Nisu to kriminalci to su ugledni poslovni saradnici na privremenom radu u institucijama sistema. Red je da se oduže Milosniku.

  8. Pa ja ne znam sta mozete da ocekujete od ljudi koji jos od 90tih vode Zemun i Surcin

  9. Pa da je predvidjen za neke poslove bio bi cuvan,a ne ubijen,tako da ove nebuloze ne piju vodu.A zna se ko je obezbedjivao dos 5.oktobra,snimci kazu Surcinci,Zemunci,tako da ovakve izjave bolje preskociti,ili su namenjene zaboravnima.

  10. Pogledajte na youtube video pod naslovom „To NISU navijaci, to NISU huligani, To SU kriminalci“ i mnogo toga ce biti jasnije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.