SSP zahteva da se zabrani distribucija Šešeljeve knjige

Ostavite komentar


    1. @Boco_“Ustaška kur.a Aleksandra Jerkov“.Toliko o intelektualnom dometu jednog osuđenog ratnog zločinca koji sedi u srpskoj Skupštini!

      1. Nemojte da me pogrešno shvatite. Meni, ptretpostavljam, kao i Vama, nikako ne odgovara način na koji nastupa Vojislav Šešelj, mada, uvek prvo saslušam šta izgovori, ili, pročitam šta je napisao, pa donesem zaključak. Postoji u našem narodu poslovica koja kaže, „Na vuka povika a lisica jede meso“. Uz dužno poštovanje prema Vama, iz Peći, koji je za mene najlepše mesto na celoj teritoriji bivše Jugoslavije, kao i prema godinama koje sam proveo u Peći, pitao bih Vas, kakva je razlika izmedju osudjenih i neosudjenih ratnih zločinaca? Da li osudjene treba i dalje da osiudjujemo a, neosudjene da branimo i štitimo njihovu „nevinost“? Da li time što postoje neosudjeni ratni zločinci, jednostavno, ne postoje ni njihovui ratni zločini? Zar Vam se ne čini da su te „osude i neosude“, ustvari, sredstvo za manipulacije i mahinacije, koje veliki igrači izvode na Balkanu? Da budem iskren, sa nevidjenim gadjenjem i ignorancijom gledam na sve presude koje je doneo Haški tribunal, jer su one političke i u svrhu opravdavanja i ozakonjenja ratnih zločina koje su protiv Srba počinili SAD, NATO i EU u kooperaciji sa našom bivšom braćom bez obzira koje boje kože, nacionalnosti i vere bili.

    2. zaista je novinarstvo palo ako u vesti o knjizi nema naslova knjige: novinar i urednik drze da je to svar opste kulture i da svaki citalac zna naslov?

  1. Ako se već priča o političkom divljanju, onda nema premca DS i njihovom divljanju kad su bili na vlasti, setite se lopova poput Đilasa, Cede, Živkovića, Bebe itd, strahota

    1. Stevane Darkicu, u ovo sto napisali ni vi sami ne verujete. Pismeni ste, sto bi znacilo da umete i da razmisljate, ovo sto ste napisali je besmislica, promislite o svom svetonazoru, nama ni iz dzepa ni u dzep

  2. Sto da se zabrani, pa dr Vojislav Seselj je napisao istinu… procitajte knjigu od dr Vojislava Seselja pod nazivom “ Afera Hrtkovci i ustaska kurva Natasa Kandic “ i sve ce vam biti jasno

  3. Toliki pad radikala i gubitak svih mandata u skupstini je rezultat vestackog promovisanja sina koji nema snagu vodje. Sami radikali su izgleda protiv oca i sina.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.