SSP: Zbog policijske brutalnosti više desetina građana tražilo pravnu pomoć

Ostavite komentar


  1. Ovo je gore nego sto je radio Kju-Kluks-Klan u Americi. Jel to srpska demokratija? Jel ste za to glasali. Nije za ovo kriv samo bolesnik na vlasti nego i ona dva miliona usranih srba koji su za njega glasali.

  2. ssp ..kakav cirkus od stranke, advokate mozete da angazujete do zore, njih i tako samo pare interesuju, a dokaz o mirnom protestu ..pa to ce vec mnogo tesko da bude dokazivo posle onolikih snimaka napada na policiju i rusenja grada. Naravno, ako je neko zatvoren na pravde boga u onoj gunguli da treba da bude pusten, ali to ce advokati morati da dokazujum jer je nasim zakonom za napad na sluzbeno lice u vrsenju duznosti predvidjen zatvor,….
    dakle, ne bulaznite vise o mirnom protestu, jer to vredja onovna cula vida i sluha, a vas placenike satanista zapada i tako vise skoro niko u Srbiji niti vidi ninti cuje, postali ste sami sebi zanimacija,

    1. HALO NOVINARI, REDNICI!
      JEL VIDITE ŠTA STE NAM URADILI?!!!
      Zašto lažete i trujete ovaj narod?
      Ovakva medijska brutalnost je gora nego za vreme Miloševićevog režima. Ko vas ucenjuje, ko vam preti? Pogledajte sta ljudi pišu u komentarima. Ispada da smo mi tukli mup a ne oni nas.
      Ova vlast će svakako pasti, neminovno, a šta ćete onda vi. Dobiti otkaze od novih koji će tu doći ili biti sklonjeni na niža rm. Stavite naslov SRBIJA = SEVERNA KOREJA i face kriminalaca sa vfha.
      Ne postoji osoba u Srbiji koja nije doživela ili bila svedok lopovluka ili goreg kriminala. Raj za ubice, manijake svih vrsta i dilere. BAVITE SE SVOJIM POSLOM

      1. NISU KRIVI NOVINARI, a niko nije tukao MUP, nego su bacali kamenice na pripadnike MUP-a. pa tek onda dobijali batine, po zasluzi… neko manje, neko više, a neko ni kriv ni dužan. Zato, ne NAPADAJ NOVINARE, jer i oni su napadani od huligana, a i gutali su suzavac (Imaš snimke).

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.