St Protić: Manite se institucija, kažite ljudima da nema slobode, pravde, poštenja – budućnosti

Ostavite komentar


  1. Najviše volim bivše političare, koji sada mudruju i dele savete, da je St Protić sa svojim prijateljima nešto pametno uradio sve se ovo ne bi dešavalo, dakle preuzmite malo odgovornosti

  2. Tako tuzna istina,jos tuznije naredne 4 godine , bacene unistene, nasih jadnih zivota. A zasto, zbog kukavicluka ovog naroda.

  3. Ccc, a mozda je Oscar naucio kako se negiraju institucije bas od DOS-a? Ko je bese ono glasao iz Bodruma?

  4. Nikako da se shvati da 60% Srba ima režim koji im odgovara.Zaglupljivanje,nacionalizam,korupcija,poziranje na mrežama,kafići i stranci u Bg,kladionice,polovnjaci zapadni i krediti
    Taj narod ne zna za bolje i uživa u ovom režimu.Odustanite,Vučić će vladati decenijama

  5. Sve je tačno gospodine Protiću ali ovaj režim ima podršku „zapada“ , a zna se i zašto. Da bi se legitimizovala pobeda režima, na mig sa zapada, došlo je i do raskola opozicije, pa su neki odjednom izabrali borbu. Dakle, nema nam spasa a umreti nećemo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.