„Opozicija je kao ošamućeni bokser“: St. Protić o protestima protiv rudnika litijuma

Ostavite komentar


  1. Znaš da si u ozbiljnim problemima kada Milan str Protić počne da priča o protestima.

  2. Više mi liče na onu muvu zunzaru koja glupavo udara u zid jer ne moze da nađe izlaz.Bez plana,bez pametnog rukovođenja,sa pogresnim motivom.

  3. Evo ga jos jedan defetista 🙂 ko vas placa da toliko mrzite ovaj narod, i pokusavate da rasturate jedinstvo u eko-aktivizmu?!

  4. Jel se ti to nudis za vodju, pa da opet pobegnes u Vasington kao prosli put. Bolje cuti i pokrij se po usima i ti imas zasta da odgovaras jer si pobegao iz BG kad si kandidovan za gradonacelnik. Na zalost izgubio si poverenje naroda kao i ova stara opozicija sa Djilasom na celu. Pustite malo mlade ljude da se profilisu svima ce biti bolje.

  5. Nazalost kad se stranke umesaju videli smo na sta to izadje. Kad bi se samo drzale litijuma i sklonile na stranu sve drugo i izasle kao jedan mozda bi i napravili nesto. Ovako samo prostor vlastima da izbegavaju odgovore i krenu u opstu pljuvacinu

  6. Odavno je vladajuca sekta lansira za svaki protest gde ucestvuje i opozicija „DA JE TO BORBA ZA VLAST A NE RAZLOG PROTESTA“. Zato se opozicija i „plasi“ da ucestuje vecini protesta

  7. Salonski komentator. Ovo je i nama jasno. Imao sam slicnog trenara, koji je na svakom tajm-autu samo komentarisao sta ne valja u igri, nikako nije mogao da stigne do toga STA DA SE IGRA?

  8. Juce na protestu, aktivista potpisan kao clan ssp…tu se zavrsava sve ako ne isteraju politicke ljige iz organizacija protesta. Znamo kako su se svaki protesti zavrsili kad preuzmu opozicioni trojanci ,posebno tu mislim na ssp. P.S. Narode i svi ekolozi i dobronamerni ljudi: Ne odustajte od borbe, rusimo ovo zlo a u istoriju ce sa vlascu otici i pola opozicije!!

  9. Aktivisti i političari nek se sklone. Ovo i jeste narodna borba. Ako je onaj Bijelić neko ko treba da nas povede, crno nam se piše.

  10. Opozicija ni posle 12 godina nema strategiju borbe za vlast u situaciji bez strane podrške, odnosno kada i Zapad i Istok podržava Vučića. Za to vreme, on je demonstrirao maestralnu sposobnost da zadovolji sva četiri stuba (EU, SAD, Kina, Rusija) u dovoljnoj meri, a na račun građana Srbije.

  11. Daj bre Protiću, smiri se! Nemoj i ti po opoziciji. Šta god da uradi nije dobro. Uvek postoje profesionalni kritizeri. Ako bojkotuje, zašto je bojkotovala? Ako hoće da predvodi demonstracije protiv Rio Tinta, šta se meša. Ako miruje i piše saopšrenja Protić tvrdi nema pojma, mora da preuzme odgovornost. Aman ljudi pomognimo opoziciji jer je Vučić sistematski urušava godinama.

Ostavite komentar


Politika

"Najdugovečniji" lokalni vladari ponovo izabrani na stare funkcije: Da li je Žika Milosavljević patenirao recept? 6

„Najdugovečniji“ lokalni vladari ponovo izabrani na stare funkcije: Da li je Žika Milosavljević patenirao recept?

San svakog političara u Srbiji je da doživi sudbinu Žike Milosavljevića, predsednika opštine Sopot koji upravlja ovom opštinom od 1989.godine. "Tito je manje puta biran od mene, ali je, ipak, duže vladao”, rekao je jednom prilikom Milosavljević, čija je očigledna namera da dostigne rekord bivšeg maršala. Njegovim stopama hoda još nekoliko lokalnih moćnika u Srbiji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.