„Sistematsko ispiranje mozgova“: St. Protić o obeležavanju Vidovdana, „Mirditi“, Rio Tintu

Ostavite komentar


  1. Ništa vi niste bolji od Milana eS Te Protića čim mu dajete prostora.

  2. St Protić, istoričar-ok.
    Pa što ne komentariše blisku prošlost vladavine njegove *žute elite* u kojoj je lično učestvovao, i koja je u bescenje rasprodala sve ono što su oni sa petokrakama stvarali 50 godina. Ne komentariše jer je dobar deo kolača i on pojeo.

  3. Sram te bilo idi u Pristinu ne komentarises sto ni Patrijarh ne moze da ode ,sto svaki dsn matretiraju Srbe ,sto nemaju lekove ,sto ne mogu da kupe za dinare nista,ti si postao bruka za razum

  4. Gospodin Protic hrabro iznosi istinu. Tako rade pravi intelektualci. Jedan od nasih najumnijih. Bravo!!!

  5. Uglavnom bi se složio sa autorom teksta po svim temama, ali nije jasno zašto je zabranjena kulturna manifestacija pod nazivom „Mirdita dobar dan“ kad učesnici dolaze iz NAŠE, srpsje južne pokrajine koja se zove Kosovo i Metohija! Po Ustavu oni su naši sugradjani, gradjani Srbije. Ako je drugačije neka se to i ozvaniči! Čisto da znamo!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. i 30. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.