Šta BBC piše o Vučiću uoči izbora: Čovek koji je preoblikovao Srbiju

Ostavite komentar


  1. Slab tekst, loš prevod, katastrofalan izbor sagovornika (Z. Mihajlović!)…
    Ovo mi ne liči na BBC.

  2. POSLE IZBORA SMEJACESE OPET VUCIC!
    NEMA NAMA SPASA!

    SVI NA IZBORE!!
    17.12.2023.
    OSLOBODIMO SE!!!

  3. Može li bar jedan dan bez njega i njegove slike? A i navijačkog teksta BBC-a, i gle čuda baš pred izbore i to u navodno opzicionim novinama?

  4. Zašto ste ovo objavili? Kao da ste preneli članak sa informera. Treba da budete bolji od ovoga.

  5. Tačno, „preoblikovao“ je Srbiju raznovrsnim „mehanizmima“ i postupcima. Zadužio do nivoa od 36 milijardi eur (zvanično) od čega najveći udeo imaju poverioci sa kojima se sklopio ugovor o slobodnoj trgovini (u suštini jednosmernoj), gaženjem institucija legalizovao kriminal i korupciju, prosečne penzije 100 – 200 a zarade 300 – 500 eur (računajući realni – dvostruko veći kurs eur po kakvom se uostalom formiraju sve cene „od igle do lokomotive“), Kosovo „step by step“ politikom ogromnih i stalnih ustupaka doveo do statusa skoro punokrvne države i zaista nikakvo suštinsko priznanje tu više nije potrebno. Beograd, Niš, Novi Sad i ostali gradovi uneređeni stihijskom i kič gradnjom, dovedene iz matice proterane kineske trovačnice, pardon fabrike bez elementarnog nivoa zaštite životne sredine, kadrovska politika mu je „minus beskonačno“ ali superpartokratska. Žitelji podeljeni na 25% (kakve on zdušno zastupa iako je u maju ove godine zvanično dao ostavku na mesto predsednika SNS) kršeći zakletvu na Ustav i Miroslavljevo jevanđelje i 75% od kojih je značajan deo „nitkova, izdajnika, neradnika i nepristojnih Srba i Srpkinja“. Snizio je nivo komunikacije sa javnošću i političkim protivnicima na džibersko-prostački, itd, itd. Da Vučić je zaista preoblikovao tj „plastično deformisao“ Srbiju sa vrlo slabim šansama da se ikada više vrati u iole pristojno, kultivisano i prosperitetno stanje osim u „RTS lagalici“ u vremenu 0d 19 i 30 do 20h svakodnevno.

  6. Možete pobediti 100% nad Vučićem, on ne ostavlja vlast ako treba da ubije sve građane Srbije.

  7. Na tacni dao kurtiju kosovo poklonio strancima rudna bogatstva kriminalizovao zemlju do kraja udaljio nas od eu jos nekih 20 tak godina zaduzio nase unucice i uspeo vise da posvadja narod nego devedesetih

  8. Hvala BBC – u što nas upoznaje sa AV.Ko je naručio taj članak?
    Briga njih za naše probleme.
    Neka pronađu tu gvožđaru u Londonu ,postavićemo spomen ploču sa tekstom da je tu radio sadašnji predsednik Srbije.
    Kad može Dositej da ima obeležje može i on kao naš živi prosvetitelj.

  9. сетимо се само договора са Приштином од пре неколико недеља, чије потписивање је одложено после избора. Тако да се очигледно зна ко ће победити….

  10. Kad ovo procitam mi kao da nemamo problem, ali ne pitaju se oni nego mi. Izadjite svi i dajte svoj vredni glas da stane ova korupcija, kriminal, pljacka, ponizenje…

  11. Vučić i SNS su katastrofa. Srbija je u velikom problemu jer je i opozicija pet katastrofa !!

  12. Господин Вучић ово, господин ав оно, господин ав сим, господин ав там. “ Неко“, је желео да нам покаже како су Енглези фини, добро образовани, и како се одходе према саговорницима, можда ће неки читаоци и пасти на ову смицалицу, али добар део неће. Ако је овај нарцис и узурпатор српског Устава господин онда сам ја Еским.

  13. Nije vazno koliko ce biraca izaci na izbore. Vazno je koga ce biraci izabrati. Srpski biraci ce birati onoga koji im je najblizi po kulturi, mentalitetu i pre svega vrsti i kvalitetu stecenog obrazovanja. Svemu tome treba dodati izrazeni kompleks inferiornosti prema ostalim nacijama koji se pokusava zamaskirati eksponiranjem nekakve Srpske „grandezze“ koja ne postoji i koje nikada nije ni bilo, ali se glasanjem za one koji mu pruzaju privid nekakvog znacaja, obavezno priklanjaju i tu je Vucic ovaplocenje Srbina onkvog kao ga masa birackog tela Srbije zamislja.

  14. Nema radosti u zemlji u kojoj predsednika Vlade postavlja Velika Britanija. Sad bar znam čija smo kolonija.

  15. Od BBC se očekuje objektivniji pristup. Ovim tekstom, skoro da je preSednik prikazan kao svetac sa tek po kojoj manicom. Za neverovati. Očigledno da još nešto očekuju od njega. Dosadašnje odrađivanje obećanog nije dovoljno. Samo što ga ne proglasiše svecem

  16. Nisam za pobedu ove režimske strukture,dosta su preporodili zemlju sa putevima,hvala im ali nije dobro da ista vlas mnogo dugo vlada.Mihailovićka je dugo vremena bila sa njima,ostala bez fotelje i zato priča,da ima obraza ćutala bi.Železarom su upravljali ameri pa pobegli.Bivši kolonizatori sveta nama drže packe a svi sarađuju sa Rusijom.

  17. Lepo se BBC potrudio da nas obavesti koga će voleti na vlasti još toliko godina,očigledno je na čijoj su strani

  18. 90 % текста је булшит. Како лажу и мажу, у томе су светски прваци. Претекли су и комуњаре.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.