Šta bivši gradonačelnik Beograda misli o Šapiću i Vesiću?

Ostavite komentar


  1. ….on smatra da Šapić dosta hrabro rukovodi prestonicom….
    Храбро? Мене би више радовало да је води ПОШТЕНО!

  2. Doktore! Beograd ima 3 posto zelenih površina! Vazduha nema! Asfalt gori! Kriminalna gradnja, rušenje i devastacija grada su svakodnevne pojave! Nismo mi polarizovani, mi smo besni na vašu lopovsko- nesposobnu vlast! Neće vas oprati ni Dunav, ni Sava! Ovakvu kriminalnu bandu na vlasti, dugo nismo imali!

  3. Ipak je bivšem gradonačelniku najvažniji sopstveni interes i zbog toga nastavlja sa poltronskim ponašanjem.

  4. „Za sadašnjeg gradonačelnika Aleksandra Šapića, rekao je da dobro radi svoj posao, sa puno entuzijazma i posvećeno.“
    Ovaj cicicic je bas naivan.

  5. Kad budete pisali memoare, svašta ćemo saznati. Ima Vas još par dobrih, kvalitetnih, nekorumpiranih, a koji ste podržali najgori režim u istoriji, koji je zadesio Srbiju i preti da ona sa svojim narodom nažalost, nestane. to im nažalost najbolje ide od ruke, osim kradje.

  6. Sapic radi u tisini….tako je radio i na NBgdu….
    Nema Sapica na tvu,nema u novinama,nema u raspravama…a iskreno,jedini je hrabro opleo po Vesicu koji je ministar iz iste stranke.

  7. Bivši „nevidljivi“ gradonačelnik se o nečemu oglašava da iznosi svoje stavove?! Doduše Beograd sem druga Branka Pešića i Nebojše Čovića – samo kada je u pitanju rešenje gradskog prevoza sa uvođenjem privatnih linija i linijskih taksija, nema se čega dobrog setiti što se gradonačelnika tiče decenijama unazad.

  8. U nekom trenutku nas donekle iznenade strucni ljudi koji ulaze u politiku.
    A onda cujete da su isti bili jos u SPO-u, pa onda u ovoj i onoj stranci i na kraju SNS-u.
    Tada vam sve bude jasnije i logicnije.
    Covek nije usao u politiku, on je sve vreme bio tu, samo nije bio eksponiran javno na nacin kao nakon preuzimanja funkcije .

  9. pa kako hrabro, čoveče?! ako je siledžija isto što i hraba, onda može i hrabro. Srbija je zemlja beskrajnih mogućnosti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.