Šta će biti ako pobedi Bajden

Ostavite komentar


  1. Tramp će pokušati da osamostali jednu od država SAD u kojoj dobije najviše glasova na izborima?

  2. „Protiv Gora je bilo i to što je njegov rođeni brat bio guverner Floride, ali je on na kraju priznao poraz.“

    Nije bi Gorov brat guverner, nego Bušov.

  3. Neće Bajden pobediti.

    Demokrate su propustile priliku da kao kandidata isture nekog mlađeg čoveka, da vrate Americi sećanje na Džona Kenedija. Ovako su stavili čoveka od 77 godina, usporenog, mumificiranog, Tramp za njega deluje kao mladić.

    1. Postovani,
      Jos samo da dodam na Vas komentar, da je Joe Biden ozbiljno nacet bolescu koja se zove „Dr. Alzheimer“
      …imace kljuc-sifre za pokretanje nuklearnog napada iz USA na ostatak sveta.
      O temporas, o mores !

    2. A možda su i namerno stavili njega, takvog da bi u odnosu na njega Tramp lakše pobedio. Samo pitanje je zašto.

  4. Biden ce pomoci Srbiji da progleda i da se iskreno pokaje za zlocine koje je pocinila 90-ih.

  5. Ako je u SAD demokratija, onda je sve jasno. Nekoliko dana pred izbore sam biraš doživotne sudije Ustavnog suda, koji ti mogu obezbediti pobedu, demos glasa, a elektori krate glasove i pobedi onaj ko da više.

  6. “Šta će biti ako pobedi Bajden?” Biće isto za pripadnike Oligarhije koju čini 1% Sotiona, kako bi ih nazivali Isus Hrist i Jovan Krstitelj. A biće svejedno vrlo teško da preživi 99% stanovništva Amerike. Pogotovu u vreme pandemije kada je proizvodnja dobara pala, još više usluge, a da pritom tih 1% Sotona inakasirali su na svojim račinima preko 10. hiljada milajarde dolara, od kojih veliki broj u svojim bankama.
    Dok nam počivši pratilac ludog Miloševića, dr ekonomije, Bulatović, profesor na Beogradskom Univerzitetu (!), promovišući svoju knjigu, godinu dana pre smrti, reče da Amerika svakog meseca pušta u promet po 10. milijarde dolara bez pokrića.
    Šta će i kako će se spašavati većina kada se svakoga dana povećava broj bandi i nasilnika koji su svi pod oružjem i nemolosrdno pljačkaju i pritom ubijaju.
    Zato na Vaše pitanje, gore citirano, trebalo bi da odgovori Vaš kolega Miša Brkić, kome je vrli kapitalizam pravi sistem, iako u svetu, a i u SAD, godišnje strada desetine miliona ljudi, neki od gladi, a najviše deca. Biće još gore npr. u Brazilu, odakle SAD crpi resurse i sprečava je ga da napreduje. Biće više od 64. mesta, koliko je bilo u Rio de Ženairu gde majke ostavljaju svoju, neke tek rođenu decu, da se sami snalaze i prežive neku godinu otimajući jedno do drugoga

Ostavite komentar


Politika

Mihailović o potpisivanju memoranduma: Srbija je danas podsmeh svetu 9

Mihailović o potpisivanju memoranduma: Srbija je danas podsmeh svetu

Predsednik Pokreta obnove Kraljevine Srbije (POKS) Vojislav Mihailović izjavio je danas da Nemačka ima najveće rezerve litijuma u Evropi, ali nije dala dozvolu ni za jedan rudnik litijuma na svojoj teritoriji, a izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će raditi sve što je obećao Nemcima ocenio je kao "ponor srpske sramote".

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.