Šta će pisati u platformi Prištine o daljem dijalogu?

Bez promene granica i zajednice srpskih opština

Ostavite komentar


  1. Na njihovu žalost ustav Kosova ne znači ništa i ne predstavlja nikakvu obavezu jer Kosovo nije priznata od UN-a, MMF-a, Interpola, UNESCO-a.
    I u ustavu Srbije piše da je Kosovo neotuđivi deo Srbije a Srbija je priznata u svim organizacijama i cele EU.

    1. A Kosovo su priznali: Francuska,Nemacka,Velika Britanija,Italija,Danska,Luksemburg,Belgija,Poljska,Svajcarska,Austrija,Irska,Svedska,Holandija,Island,Slovenija,Finska,Madjarska,Hrvatska,Bugarska,Norveska,Ceska,Portugal,Crna gora,Makedonija,Turska,Albanija,Malta,itd…
      upravu si Srbija je priznata od cele EU, ali koliko vidis Kosovo je priznato, takodje, od cele EU pa i NATO-a. Prema tome EU gleda na Srbiju i Kosovo kao dve susedne drzave koje imaju neke ne resive sporove. Sve je u redu sto si napisao,ali secas li se gde je sedeo Taci na onoj proslavi u Parizu??

      1. @rale

        Tu albansku tvorevinu na Kosovu nisu priznale niti ce priznati 5 clanica EU i samim tim EU nema jedinstven stav da se radi o sporu dve drzave. Ne moze se govoriti o dve drzave kada ta tvorevina na Kosovu nije u stanju da se uclani u UN, UNESCO, Interpol, Savet Evrope, OEBS itd. Radi se o sporu drzave Srbije i pripadnika albanske nacionalne manjine na Kosovu koju zbog sopstvenih interesa podrzavaju pojedine drzave i interesne grupe u vezi teritorije koja momentalno ima status protektorata. Taci je sedeo tamo gde je sedeo u Parizu zato sto je platio Kusneru da ga tamo smesti a ne zato sto on ili ta tvorevina na Kosovu ima bilo kakav kredibilitet ili ugled . Svima sa vise od 5 grama mozga je jasno i ko je Taci i sta je ta tvorevina na Kosovu.

      1. Da, ocekuje se uclanjenje u sve medjunarodne organizacije limburga meseca, odmah pose sletanja prve „kosovarske“ ekspedicije na Mars.

Ostavite komentar


Politika

ZLF tvrdi da su odbornici Kreni-promeni glasali za kandidatkinju SNS u Zemunu 10

ZLF tvrdi da su odbornici Kreni-promeni glasali za kandidatkinju SNS u Zemunu

Zeleno levi front (ZLF) saopštio je da su na današnjoj konstitutivnoj sednici Skupštine opštine Zemun pri glasanju za izbor predsednice opštine, kandidatkinje SNS Andrijane Kukolj, samo odbornici koalicije "Biramo Zemun" glasali protiv i dodali da su iznenađeni podrškom koju su SNS kandidatkinji dali odbornici pokreta Kreni-promeni.

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.