Šta će Vučić čuti tokom posete SAD?

Ostavite komentar


  1. Da li ste vi svesni da čovek slavi 4o dana svoje vladavine .. a gde je još 5 godina. Ovog ludila.

  2. "Da li će Srbija da izabere PRAVU stranu ili će i dalje da FLERTUJE sa Rusijom"?! Koji cinizam, koje licemerje, koja podlost?! Gospodo, prvo, ako Srbija hoće sa bilo kime da flertuje, nikada neće flertovati sa siledžijama i ucenjivačima?! Drugo, dugi put smo prošli da bismo shvatili da je robovanje i gubitak sopstvenog identiteta gori od gladi. A Srbija, jeste siromašna ali, nikada nije bila gladna. I nikada nije ljubila skute svojih dželata, čak ni onda kada je morala da ih toleriše. Postavlja se pitanje, A ZAŠTO BISMO MI MORALI DA BIRAMO BILO ČIJU STRANU? Zašto bismo bili bilo čija marionera? Zašto bismo tim svojim prisustvom, na bilo kojoj strani, pružali logistiku njihovim protivzakonitim i, veoma često, zločinačkim postupcima? Manirom poslednjih protuva, neki veoma često govore da Srbija neće moći još dugo da sedi NA DVE STOLICE?! Ti "mudraci" zaboravljaju DA SRBIJA SEDI NA SVOJOJ STOLICI i da u zamenu za nju neće prihvatiti nijednu drugu. Nikada u tudju stolicu?!

  3. Ja mislim da tek sad vide oni kojima uvjek nešto neodgovara koliko je Tomislav Nikolić za ovog bio predsjednik Srbije,ovaj je samo vazal i ono što Milošević nije uspio uništiti ovaj sigurno hoće.

  4. Spoljnu politiku treba da vodi predsednik ( ca ) vlade, jer on odgovara parlamentu, a ne predsednik republike, ( onda ukinuti parlament ).

  5. Kada budu zaratili Amerika i Rusija Srbija ce reci na cijoj je strani,ne razumem ovo sada nametanje da se odlucimo na cijoj smo strani.

  6. Srbija mora biti opreznija u spoljnopolitičkim odlukama. Možete imati dobre odnose s Rusijom i ako nemate humanitarni centar, i ako ne učestvujete u zajedničkim vojnim vežbama ili ne organizujete sastanak lidera Republike Srpske i Putina na svojoj teritoriji, i Srbiji se mora staviti do znanja da smo svega toga svesni, kaže Kofi Srbija će vojnu neutralnost i jako je važno za našu državu i nejne građane da Srbija bude ekonomski jaka i stabilna država.

  7. Re: Mladen Mladenović, Upravo zbog ovakve Vaše retorike, stavova, mišljenja,…. nažalost ne samo Vaše, mi smo tu gde jesmo dugi niz decenija. Zbog svoje samozaljubljenosti, tvrdoglavosti, tupoglavosti, netaktičnosti, kvazi patriotizma, kvazi ponosa, ratobornosti, drčnosti, nepismenosti, …… i još mnogo čega u negativnoj konotaciji svi nas se odrekoše ili nas se odriču i zaobilaze. Pametniji, smisleniji, pragmatičniji, napredniji, pismeniji, ……. velikom brzinom grabe napred, unapređuju sistem i ambijent u svim segmentima društva, jačaju vladavinu prava i demokratije, uspostavljaju prijateljstva, otvoreno sarađuju međusobno, pomažu se,…… i mnogo toga pozitivnog još. Gde smo mi u svemu tome? Dokle ćemo da radimo u korist svoje štete i da uporno od drveta ne vidimo šumu? Kakav intelekt treba da ima neko ko sve ovo prenebregava, ne vidi, ne oseća, ne razume? Propadoše nam generacije i generacije, izginuše nam ljudi, unazadismo društvo, postadosmo tlo za potkusurivanje, tavorimo u žabokrečini, skoro svi u svetu nam se podsmevaju, niko nas ne ceni i uzima za ozbiljno. Zašto sve ovo radimo i zašto večito posrćemo i glumimo kontraproduktivnu nadobudnost? Zašto, zašto, zašto? I dokle???

  8. Sigurno je da ce ga Amerikanci detaljno ispitati o naoruzanju koje Srbija dobija od Rusije.

  9. Amerikanci,takvi kakvi jesu,definitivo ce traziti od Vucica da se izjasni o svom opredeljenju kretanja Srbije.

  10. Samo neka ponese " DEZINFORMER" i baci im na sto , da vide šta će sovjeti da im učine ako nas diraju. . .

  11. Svaka cast predsedniku sto pokusava da poboljsa odnose sa Amerikom ali mislim da je to uzaludno…Ameri imaju zacrtan plan a mislim da nas nema u tom planu..osim ako ne treba neka vojna intrvencija..onda smo u prvom planu..

  12. Dace nesto sto je Stpsko zarad opstanka na vlasti kao sto su radili sve petokolonaske vlasti od 5 oktombra .Jer kolonija se drugacije ne tretira radite za 200 evra ko rob bez ikskvih prava pljacka vas elita a zapad cedi ko drenovinu a da zapocnete biznis misaona imenica najbolji uzorak je malina gde beogradska mafija skida kajmsk da ne pricamo o drugim poslovima. E ako vam je zastita koferce av tadic.neko iz trule elite za vas zakon ne vazi. Najbolja solucija ko ima mogucnosti da zbrise ix ove lopovske zemlje

  13. Moze predsednik i da bude i u mesecnoj poseti ali nista nece promeniti.samo ce doneti iz SAD nove uslove koje moramo da ispunimo kako bi navodno usli u EU..nego ako neka ide..bar ce se prosetati..

  14. Ne treba nama veća blamaža od činjenice da imamo ovakvu vlast. A Ameri, pitaće predsednika nam šta će neutralnoj Srbiji rusko naoružanje i naoružavanje, da li on zna da je u Uroševcu Bondstil i da oni znaju šta treba da bude u Nišu. Da, i da je Srbija skoro pa potpuno okružena članicama NATO saveza. Kakav je zadatak imenjaka mu, inače stručnjaka za hladnovodne topove, u Ministarstvu za bivša, a možda i nova ratovanja? Nego, možda će on da ih ubedi da je kralj, pa će tako biti potpuno resetovani odnosi sa Kraljevinom Srbijom.

  15. Nemamo mi "flert" sa Rusijom. Mi smo skinuli gaće pred Rusijom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.