Šta da radi opozicija dok režim počinje izbornu kampanju u Nemanjinoj 11?

Manuti medije i dohvatiti digitalne alatke

Ostavite komentar


  1. „Opozicija“ ceka svoju dogovorenu uplatu od Vucica, jer sve rade u dogovoru sa njim i svaki potez im je takav da mu sto duze olaksaju ostanak na vlasti.

  2. Recept za obaranje Vučića: N1,Nova s, Natasa Kandić,Sonja Biserko ,Filip David, da počnu da hvale Vučka.Izabrati novo ne tajkunsko lice za vodju opozicije…I eto promena…Zar je to teško???

  3. Opozicija kao prvi uslov za izlazak na sledeće izbore mora da zahteva, da predsednik Srbije ne može više da »sedi na dve stolice«; predsednik Srbije i zakoniti zastupnik Srpske napredne stranke, jer je u toj »dvojnoj ulozi«, kako je zapisano u zadnjem izveštaju Evropske komisije – EK, citiram; »koristio funkciju predsednika i pridobijao glasove za stranačku listu.«. I pošto izgleda Ustavni sud Srbije nema dovoljno »hrabrosti« da saglasno članu 115. Ustava Srbije predsedniku Srbije zabrani da »sedi na dve stolice«, to će, imajući u vidu kakvi se glasovi pronose hodnicima zgrade EU u Briselu, skoro sigurno pisati u sledećem izveštaju EK i biće jedan od uslova koji bi Srbija morala da ispuni, naravno ako želi da otvara nova poglavlja u pregovorima oko pristupanja EU.

      1. Poštovani Ljubiša, smetalo mi je i »sedenje na dve stolice« Borisa Tadića, ali Boris Tadić tada nije opoziciju etiketirao i nipodaštavao »rečnikom« koji danas koristi Aleksandar Vučić. I kako je to znao da kaže Milovan Ilić Minimaks; »Sve ima svoj kraj, pa će i tome jednom doći kraj«.

        1. Naravno, sve ima svoj kraj, ali ne na uličarski način, i na koji bi ovi tvoji želeli. Naravno, Tadić nije radio ovo što radi Vučić, za njega je bilo najvažnije da se izvinjava nekome, dolazi na posao u podne, a odlazi posle sat vremena, zavirlava seljake, da posle poplava daju bensedune kokiškama zbog stresa… Nešto se ne sećam da je uložio neki dinar u modeenuzaciju vojske, policije, bolnica, ato-puteva, škola… Ali na svim izborima je bilo, „Boris Tadić-DS“…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.