Šta je Boris Tadić odgovorio članici Predsedništva SNS Milici Nikolić? 1foto FoNet Milica Vučković

Boris Tadić, lider Socijaldemokratske stranke i bivši predsednik Srbije, odgovorio je Milici Nikolić, članici Predsedništva SNS, rečima da će „odgovarati na sudu“. Ona je potpisana u saopštenju Srpske napredne stranke, u kome se kaže da je „žuti kriminalni klan jezivo vladao Srbijom“.

Tadić je objavio više vezanih objava na društvenoj mreži Tviter, povodom ovog saopštenja SNS, u kojima se kaže:

„Ovakve falange prostaka danas vladaju Srbijom. Sve što bi se o njima moglo reći, sami o sebi mnogo bolje kažu.

Svako ko nastavi da ponavlja režimsku propagandnu mantru da sam “pola zemlje prodao Šariću” odgovaraće na sudu. Sva imovina Šarićevog klana je konfiskovana upravo u vreme mog mandata, kada je taj klan i razbijen u najvećoj borbi protiv organizovanog kriminala u istoriji Srbije!

Šarić se predao nakon 2012. imajući poverenje u novu vlast i od tada derivati njegovog klana haraju Srbijom. Nije ni čudo što režim ovako histerično i prostački ponavlja ove laži, u nadi da će se zaboraviti ko je bio protivnik Šarića, a u koju političku opciju je imao poverenja“, poručio je Tadić na Tviteru.

Na Tviter nalogu SNS objavljeno je i saopštenje, odnosno pisana izjava Milice Nikolić, u kojoj se između ostalog navodi:

„Sramno, bedno i jadno, baš kao i sam Tadićev odnos prema našoj zemlji, zvuči kada o “kriminalizaciji Srbije” govori on, a pola Srbije prodao Šariću. I pokušavajući da svojim lažima zbuni ljude i izazove amneziju, navodi period posle 2012.

A deceniju pre 2012., žuti kriminalni klan, pod nazivom Demokratska stranka, jezivo je harao ovom zemljom i na najgori mogući način pljačkao svaki njen deo. Lopovskim privatizacijama prvo je zatvorio fabrike i oteo ljudima koru hleba, a zatim do te mere srušio i opustošio državu da je 2012. godine bila na izdisaju“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari