Šta je Dragan Bjelogrlić poručio na tribini ProGlasa u Šapcu?

Ostavite komentar


  1. Narod srbije a Šapca neinteresuje baljezganje ovog propalog prvo čoveka pa tek onda glumca Dragana Bjelogrlica.

  2. Uz sve postovanje znanju i radu kao glumcu i reditelju zao mi je sto se upusta u politiku ne lezi mu to

  3. Iskreno, Srbija nema dostojnog opozicionog lidera. Npr. Onaj koga toliko silno podržava Aida Ćorović nikako ne može da bude pravi izbor za Srbiju. Marinika-Đilas-Vučić, isto mu dođe.

  4. Koga su podrzavali ovi ljudi koji stoje iza ProGlasa predhodnih 10 godina vladavine Vucicevog rezima? Ili sada vide da se Vucicev rezim ‘klati“ pa nije lose prebaciti se na vreme.

  5. „….da je Srbija počela da se budi“…
    Odspavajte još malko…tek je jedan-popdne.
    Kada bi ste znali kako su vas fabrike žedne…čak možda više njive?!

  6. Svaka im čast što su se angažovali.Oni rade na korist gradjana,a lično samo imaju štetu!

  7. Ne znam da li „narod srbije neinteresuje“ baljezganje, ali nekoga ko se potpisuje kao „Ruska bokerica“, šta god to značilo, očigledno veoma interesuje, jer otkud inače ovaj oštoumni komentar koji svakako priliči građanima zemlje čije se ime piše malim slovom.

  8. Slušam 30g kako moja
    jedina,najlepša domovina plače! Nedam više,NEDAM da tuguje moja jedina,
    voljena i nedam da je neuki više tlače!!!
    17.12.2023g

  9. Bjelogrlić nije propao, a Srbija se piše velikim slovom. Oštrim olovku, zaokružujem opozicionu opciju koja mi da najčvršće uverenja da neće dati da se kopa litijum, da neće pristati na izdvajanje KiM iz sastava Srbije. Zato mi smeta pominjanje akademika Vladimira Kostića zbog njegove „dostojanstvene predaje de fakto de jure Kosova“, i Vladica Cvetković, koji priziva kopanje litijuma, radi za Rio Tinto i vređa ekologe, i koji valjda zato nije ni smeo da dođe u Šabac, grad koji bi kopačili litijuma raselili.

  10. Ajde Dragane, ovi moraju da idu samo zbog ona dva masakra ako zbog ničega drugog, sa njima i tužioci i sudije……i polupismeni ministri.

  11. I takvi neuki, mislim da znaju da se „ne dam“ piše odvojeno. Načuli ste negde „piši kao što govoriš“, ali ne misli se na nepravilan beogradski akcenat. Međutim, baš je lepo što ste svoju nepismenost naglasili velikim slovima, dok pričate kako je neko „neuk“.

  12. Ne treba nam novi lider,treba ovi da odu i sistem da proradi….menjamo lidere svakih dva meseca a ne svakih 20 godina.
    Bjela budi jednostavan i konkretan….17.12.

  13. Najlepše mi je kad čitam komentare manje nepismenih u kojima nepismeno kritikuju totalno nepismene Acine botove, koji pljuju po LJudima, kojima nisu ni do kolena, LJudima po kojima će se nešto zvati i pamtiti.

  14. Svi ovi koji pljuju Bjelu da je propao glumac i reditelj,je dokaz koliko su u zabludi i koliko su zaslepljeni medijima koji pricaju samo ono sto njima odgovara.To ti je isto kao da kažete da je Djokovic propao teniser i da njegovo vreme prolazi.

  15. Eto izbori bili, Dragane šta reče narod, živiš u Srbiji a ne poštuješ zakone države, žalosno !!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.