Šta je koalicija "Biram borbu" poručila sa balkona Skupštine grada: Biram borbu, biram Beograd 1Foto: N. Stojmenović

Lideri koalicije Biramo borbu sa balkona Starog dvora poručili su Beograđanima da biraju borbu i da zaokruže broj šest na izbornom listiću 2. juna.

Oni su fotografije sa svog performansa okačili na društvene mreže. Na fotografijama se vide lideri koalicije koji su na balkonu (Radomir Lazović, Aleksandar Jovanoić Ćuta, Pavle Grbović, Biljana Đorđević, Miloš Parandilović, Miroslav Aleksić, Miloš Pavlović i Zoran Lutovac) a ispod njih se spuštaju plave trake na kojima piše “Naš grad”.

Tu je i kandidat za gradonačelnika Beograda Dobrica Veselinović ispod kojeg je crvena traka na kojoj je zaokružena šestica, odnosno pozicija ove liste na listiću za izbore za Skupštinu grada.

Šta je koalicija "Biram borbu" poručila sa balkona Skupštine grada: Biram borbu, biram Beograd 2
Foto: :N. Stojmenović

Srpska napredna stranka uzurpirala je sve institucije, sve državne resurse, kontroliše i zloupotrebljava medije, ali ne uspeva da pokori prkosni Beograd. Razvijanjem banera sa balkona Skupštine grada Beograda želimo da poručimo da je to institucija koja pripada građanima, da je Beograd NAŠ GRAD i da je vreme da ga oslobodimo iz kandži SNS kriminalne hobotnice i vratimo ga u ruke građana i građanki. Danas smo sa balkona Skupštine grada Beograda poručili da 2. juna biramo borbu, biramo Beograd! – saopštila je koalicija Biramo Beograd.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari