Šta je od imovine prijavila ministarka Dubravka Đedović

Ostavite komentar


  1. Хајде да видимо да ли ће проверити држава како је то стекла, јер 1.500.000 евра није могла зарадити од плате, да јој је била и 5000 евра.

  2. Pošto nije bila u politici stvarno nije bitno kako je zaradila te stanove, žena je bila na visokim funkcijama, bitno je od sad pa nadalje. Ono što je smešno su zvanične plate državnih službenika. Ministri za 1000€, komedija. Zanima me šta im još zvanično leže od uplata, verovatno raznorazni dodaci? Nezvanično je posebna priča

  3. Ko još u ovoj ojađenoj zemlji može da poveruje da „osoba “ čija je imovina teška preko milion evra dođe na funkciju za koju je plaćena bednih 1.000 evra , kada duplo toliko može da inkasira samo rentirajuću nekretnine koje već ima u svom ličnom posedu ?
    To je potez osobe koja će milionskim iznosom biti nagrađena kada završi prodaju Eps-a !
    Pa se posle čude otkud onoliki narod na ulici ?
    Vređate nam inteligenciju bahati SNS kadrovi !!! A sad je DOSTA !!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.