Šta je poruka spota naprednjaka kojim ubeđuju Vučića da ostane na čelu SNS?

Ostavite komentar


  1. Ovo je poruka sns elite sns masi:
    „Okupljajte se spontano, mi cemo vas organizovati! *

  2. Nikad ovaj smesta predsednika SNS neće sići.Zna šta su uradili on i Toma voji lažnom vojvodi, a zna i šta je on Tomi uradio…NIKAD sići neće…

  3. Poruke i pisma podrške slobi ste zaboravili, još će se i štafeta vučiću trčati …

  4. Martinovic je lepo rekao da on ne zna nista drugo da radi a to je slucaj I sa ostalim I posle ni za hleb ne bi zaradili ako I’m vodka ode

  5. I to stranka nema još jednog ,,poštenog,,koji neće kada otme stranku da ga strpa u kućni pritvot,mada luksuzan o trošku naroda.On ne može da prepusti drugi dnevnik a ne stranku.

  6. Pomislila sam da je pitanje iz naslova retoričko…Naravno da je poruka : „Eto, ja sam hteo, ali moram da ispoštujem volju članova stranke…“ Što neko reče-on kaže istinu samo kada mu se slučajno desi. Toliko puta je slagao da više niko ne uzima za ozbiljno ono što govori. Što nisu Tomu zadržavali kad se sklonio sa čela partije, kad ju je i on pravio? Pa znaju da će bez vrhovnog vođe, najvećeg demagoga i manipulatora stranka pući.

  7. Poruka spota je ono kao ja hocu da podjem a vi mi kao ne date da podjem

  8. Kao i sve drugo, sam je sebi napravio reklamni spot i sam se sebi obraca. Statisti iz spota su nebitni.

  9. Jedno su u pravu. On jeste simbol ‘moderne’ Srbije.
    Srbija je pod njim postala ništavna, pokupljena, neobrazovan, lažljiva, zatucana, odsečena. Nezadrživo srlja u propast i nestanak. Sa 147 ljudi manje svakog jutra i sve većem broju odbeglih ljudi.

  10. Kada imaju pare ,moraju da potroše sada će nova skupština da odredi novibogatiji budžet.

  11. To je jedna igra. On hoce ali mu oni ne daju. Ponavlja to bezbroj puta ne znam ko u te izjave veruje

  12. Ova jeftina SNS besprizornost se reprizira više nego „Bolji život“.

  13. Glavna poruka je – ‘Sada, kada smo dočekali da živimo kao bubreg u loju, ti hoćeš da nas vratiš gde smo bili, …nikuda …’ !!!

  14. Pa mnogo su losi glumci,ona mala prestravljena,knedla u grlu,katastrofa od spota.Pa gospodo naprednjaci to mora mnogo bolje.Ajd na popravni,ne brukajte sefa.

  15. Kako neko moze da se blamira i to godinama meseca i svaki dan.Zar oni misle da su gradjani toliko nepismeni da ih vec nisu procitali.Blamaza do zute zemlje.

  16. Spot. Cega se pametan stidi, budala se ponosi.. Tesko pametnom kada fukara progovori.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.