„Šta je sledeće, Vučiću? Hoćemo li svi proći kao Ćuruvija?“

Crvena tačka

Ostavite komentar


  1. Ако му и ова пљачка са изборима прође,онда може комотно преторијанска гарда,да иде по кућама и силује,пребија и убија кога хоће.Све зависи од нас,да ли ћемо то још трпети.

  2. Prošla su vremena kada su novinari u Srbiji gubili glavu zbog profffesionalno obavljanog posla, sva navedena ubistva novinara dogodila su se tokom 90ih godina prošlog veka.

  3. Procecemo koa regruti u cukarci, kao mladici u kafani pandani kao braca iz amerike u batanjici.

  4. Mi smo jedina zemlja koja nije otvorila dosijee.Posle smene ovih zlikovaca otvoriti dosijee od 1945.god pa do sada.Da se zna sta je ko radio i sta radi.

  5. Kakve veze ima što su se ubistva novinara dešavala 90ih ali šta je uradjeno da se rasvetle ubistva. Šta je sa rešavanjem ubistava dvojice gardista sa Oliverom Ivanovićem sa Stanikom i drugima kada je ova vlast sela na tron. Koliko je puta Vučić obećavao i lagao i odugovlačio sa rešavanjem tih slučaja. Ova vlast na čelu sa ovako dičnim predsednikom neće ništa rešiti jer tuima mnogo sakrivenog tajnog sve se radi ispod žita. Samo nezna dokle će ovaj slepi narod podmićen Vučićevim parizer ima i crkvicom koju deli da trpi.

  6. Ovo je opomena. Mogu da dođu po svakog od nas. Isti su akteri na vlasti kao u vreme ubistva Ćuruvije.

  7. Da li se iko seca, nakon kog naslova je likvidiran? Pored naslovne strane, u njegovom listu „Dnevni telegraf“, udarna je bila i treca strana, gde su takodje bili naslovi ispisani velikim slovima. Na toj trecoj strani je jasno pisalo: „OVK se naoruzava iz Beograda“. Do dan danas nije utvrdjena istinitost tog naslova. Kada bi se to utvrdilo, mnoge bi se stvari razjasnile.

  8. Klasicno završavanje posla, dva dana ce se pisatii pričati i gotovo! Sramota. Ali to je Srbija danas.

  9. Znam da mi admin opet neće objaviti tekst ali sam napisao da olakšav savest i kažem šta mislim o pojedinim tekstovima.

  10. Овом пресудом је отворен лов на независне новинаре,као ономад када је Пинк отворио лов на Оливера.Народе само ћути,доћи ће ред на сваког.

  11. Niste puno pogrešili po pitanju Službe, uz jednu opasku, u Srbiji skoro da ne postoji novinar koji nije „petljao“ sa našom Službom, a vrlo često u isto vreme i sa ponekom od stranih službi. U tom smislu, kažu upućeni, ni Ćuruvija nije bio izuzetak.

  12. Izdaja! Izdaja svojeg naroda, časti i obraza! AV je prodao svetu zemlju ! I ovo sa odlukom suda je izdaja poštenog naroda! Novinari pošteni žao mi vas je!

  13. Izgorela mu licna. Zameniće to Hillavi. Zato i vraćen u Srbiju, da ga drži u „radnom stanju“, dok ne ispuni sve što je obećao i zbog čega je i doveden na vlast. Dotle više neće biti ni nas, ni Srbije. A inače, ovo je ta „reforma pravosuđa“ na delu, koju je veoma uspešno (tako se hvale) sproveo USAID! Narode, probudi se, dok nije sasvim kasno.

  14. Mordor,to je Srbija postala,zahvaljući svojoj fukarskoj „eliti“ proistekloj iz pupoljaka,naslednika nekadašnjeg KPJ-u koja vodi ovo stado ovaca da pasu travu (čitaj parizer) celog svog života.Mesto gde niko i ništa više nije sigurno,ni jedan čovek,ni jedna žena,ni jedno dete,ničije privatno ili eventualno državno vlasništvo, ili ljudsko dostojanstvo,život,niko i ništa više.Posle odgledanog videa sa ovim manijacima koji su upali u hotel (sutra će i u naše kuće,stanove isto tako nepozvani doći da „razgovaraju“ i sa nama lično) mogu da razumem zašto su nas okupatorske sile smatrali gomilom bandita koju samo čistom silom možeš disciplinovati i tako će nas i dalje tretirati,izgleda zasluženo.Ćuruvijina tragična sudbina je čist dokaz za to gde smo i šta smo,ili Dadina,ili Pantićeva …i sve one ljudske sudbine koje su pogažene i poništene u zadnje tri decenije nemilom.Tome nema kraja a narod zna ko je,ustvari, Sauron koji nam se smeje svima u lice… sa vrha svoje mračne kule.I što je naj gore tapše mu fanatično,podržavajući sopstvenu propast.Alal nam vera za sve to!!!Užas.

  15. Danas ima svakakvih ima. Ali ovde je jedan začinio papazjaniju tvrdnjom kako svi novinari petljaru sa stranim službama. Drugim rečima treba ih ubijati. Zaista ovde prestaje zdrav razum i nije čudo da imamo ovakvu vlast.

  16. 10 месеци је ништа. Цвијанову смрт су крили две године.

  17. Sledeci je RioTinto,presevska dolina,Vojvodina ,raska ,ko zna koliko jos ubistava,samouniztava.. Zivot u najzlatnijem dobu istorije Srbije uzima krvav danak..

  18. Koliko se secam Vucic je tada bio ministar za informisanje i izjavio je i uputio to Curuviji da ce ga zapamtiti u vezi nekog teksta koji je napisao Slavko.
    Drugo, ovde se radi o tome da je DB krila informacije o tome ko ga je ubio, a onda plus tuzilastvo koje je sve to dodatno prikrivalo.
    ne mogu da kazem jer ne znam kakvi su dokazi izvedeni, ali ono sto znam je da treba tuziti Vucica jer je on tada bio ministar, DB, Tuzilastvo zbog zanemarivanja slucaja a onda i Republiku Srbiju.
    Sve u svemu, zna se ko stoji iza ovoga, Vucic glavom i bradom i onda i sada posle toliko godina.

  19. Кога Вучић брани и коме обећава сигурност, као Ћурувији и Оливеру, једино сигурно је метак и то подмукло, с леђа.

  20. Sto se Sibicara tiče, odgovor je, da ako bude neophodno da on vlada još 15 godina. Jedino je na nama da to ne dozvolimo

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.