Šta je sve Vučić govorio o Danasu? (VIDEO)

Danas analiza: Odnos sadašnjeg predsednika Srbije prema našem listu u poslednjih 20 godina

Ostavite komentar


  1. U demokratskoj evropi NIKO od političara ne govori tako o javnim glasilima, niko ne komentariše objavljene članke u novinama. To se ne radi, gospodine Vučiću! To je jadno i žalosno kakvim se rečnikom vi branite od svih koji se usude da, zaboga, kritikuju vaše “veličanstvo”. Sramotno i otužno!

    1. Ne treba se čuditi ni rečniku , ni razmišljanju veliko vođe jer jednom vadikal, uvek vadikal , „ponos i dika „pristojne Srbije. Očigledno nesvestan svoje sramote , sramoti normalni i pristojni narod ove zemlje.Bruka.

  2. Zato je, sto se tice stanova za bezbedonosni sektor, Vucic i postavio
    „prave ljude“ na pravom mestu: Vulina -za ministra vojnog, Gasica -za civilnog. Ko“talasa“ imace posla sa ovima, koji ce ga proglastit za drzavnog neprijatelja i izdajnika svega srpskog.

  3. Mišljenja se menjaju. Danas doživljavam kao list koji pokušava da animira opoziciju.

  4. Da nije vas vladao bi totalni mrak,ovako bar malo sijate i naslućujemo kao na mesečini sve njihove mutne rabote.

  5. Sta je sve Vucic govorio, ginu peraci stakla na 10 sekundi, manje se radja dece na visim spratovima, verovatno i u prizemlju pa ce pravi samo 3 sprat u vazduhu… Koga briga sta on prica, sta god i da kaze veca je verovatnoca da je slagao…

    1. Kad bi samo malo ukljucio mozak , shvatio bi neke stvari ovako nista, kupusari ti isprase vijuge. Bese ono i Beograd na vodi fantazija?

      1. A kakve veze ima predsednik države sa stanbenim zgradama? Osim ako nije – vlasnik! Baš lepo te zgrade zaklanjaju Savu od celog Beograda, osmišljeno, nema šta.

      2. S obzirom da je AV sada postao i vrhunski ginekolog, morao bi pod hitno da prestane sa gradnjom onih čudovišta u Beogradu na vodi i da sruši do 4. sprata. Ili se te zgrade možda zidaju za one koji, nažalost, ne mogu da imaju decu?

  6. Cist ulucarski recnik,dzaba skole I fakulteti kad ne postujes sagovornika vec na svaki moguci nacin gledas da suprotnu stranu ponizis,uvredis,izblatis,da li je to ljudski,I sutra ces zvati te iste koje vredjas da stanu u odbranu Drzave,da li nekad pomislus cemu svo tvoje ludilo I gde to vodi,ja ne mogu da zamislim da si spreman I na najgore medu nama

  7. „Danas“ je jedan od retko ozbiljnih listova na ovom prostoru koji se drži podalje od tabloidizacije.To što Vučiću ova novina nije po meri ne treba nikog da brine.Ovaj list će živeti i posle njegove vladavine,verovatno sa ozbiljnošću koju i danas ima,a vreme će postaviti svakog baš tamo i gde mu je mesto.
    Srdačan pozdrav i mnogo sreće u radu.

  8. Када би сте чешће сакупљали вождове бисере, престао бих да читам њуз нет. Дан почет са осмехом, пола је здравља. Благодарим редакцији.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.