Šta je to Ruski institut koji je Milica Zavetnica upisala umesto FPN?

Ostavite komentar


  1. Pa dobro, sta se onda ceka, i ona i SPC? A i taj institut? Ako sad, svi zajedno, ne ogade „evropske vrednosti“ koje rade na litijumske baterije i nasu pijacu vodu bas svima i bas do kraja i za uvek, kad ce? Eto prilike za ujedinjenje Srba kakvo nismo videli od druga Milosevica. Ali ne, umesto „ne damo litijum i vodu“ – ventilatori, fudbal, vaterpolisti, Djokovic, pivo, paradajz… To bre sve neozbiljno s koje god strane pogledas.

  2. Macura je jos gora.Ispitajte njene „diplome“
    E to su ministarske.
    Placi zemljo

  3. Oj Milice, preletacice.
    Nece nama strane ambasade da formirau vladu,nalupeta se AV,a vise od pola vlade mu je izdiktirao strani faktor.
    Dali se dobro secam kada rece da zabranjuje Europrajd,a onda utece negde u inostranstvo dok gospodin ili gospodja Brnabic (danas se nezna ko je musko ko zensko,ko se oseca kao konj,a ko papagaj,sacuvaj boze),pod ruku sa USA ambasadorom na odrzavanju ovog skupa. Ako sam ja ovo umislio,odnosno nije istina,duboko se izvinjavam.

  4. Шанса за Несторовић и његов правни тим,да тужи Мицу Заветницу због лажног представљања,пад да се види ко је ко,или су из исте бољшевичке џунгле из које су долазили силоватељи и упропастити и службеници Брозове режима да би се Србски роде уништили и ставили под једну шљиву

  5. Milice zavetnice, bruka i sramota, bez fakultetske diploma ministarka, sa ruskim kursom. Pa gde to jos ima osim u Srbiji?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.