Šta je u Beogradu rekao EU izaslanik za sankcije i da li je sada zaista gotovo sa izbegavanjem uvođenja restriktivnih mera Rusiji?

Ostavite komentar


  1. Kada vidim ko objasnjava, vrlo detaljno, ovaj dogadjaj, I koji je dobro upoznat sa detaljima politike EU, za brinem se za ovu zemlju. Krajnje je vreme da dignem ruke od EU

  2. Иначе видимо како су те санкције успјешне.
    Претње ,претње ,притисак ,уцјене…
    Меркелица је то све објаснила како еу и уса ради и потписује и зашто.
    Све јасно

  3. Uvešćemo sankcije Rusiji kad Prvorođeni ode sa prestola. A možda ni tada, zavisno od toga ko će ga smeniti.

  4. Da smo pametni odavno bi uveli,sad cemo samo imati ozbiljne posledice!
    NACIONALNI INTERES NA PRVOM MESTU A NE LICNI!

  5. Ni malo ne sumnjam da ce Srbija, nastavi li ovim putem pasti pod sankcije EU. Velike organizacije imaju veliku inerciju i sporo donose odluke, ali iz istog razloga, kad odluka pocne da deluje, jako dugo se ceka na obustavljanje mada je zahtev ispunjen. Setite se price u vreme Mklosevica – Nece nas bombardovati; ne smeju; nece se dogovoriti; NATO se raspada i sl., a kad je pocelo, bilo je temeljno i devastirajuce. Dakle, mudraci, pamet u glavu.

  6. Све се своди а то, ко пита грађане, па макар их било преко 80%, и ко доноси одлуке, легално изабрани органи или страни фактор које нису бирали грађани, до тога да ли је неко ставио на кантар и измерио корист и штету.

  7. Nije toliko bitno šta hoće EU, već šta mi želimo. Ako nećemo da priznamo Kosovo, da izgubimo podršku Rusije i Kine u UN, onda nam nije u interesu da uvedemo sankcije Rusiji, a sve zarad potencijalnog članstva u EU do koga verovatno neće nikada doći

  8. Sankcije odmah bez razmisljanja i ispratiti sve ruse koji su dosli ovde !!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.