Šta je Veton Suroi napisao o Aleksandru Arsenijeviću, razumeju li ga Albanci?

Ostavite komentar


  1. Super sto Suroi razume Arsenijevica, razumece sigurno i kada se bude stvorila Srpska Oslobodilacka Vojska Kosova, zar ne? Imaju valjda i Srbi pravo da se bore protiv okupacije i terora, jer su Albanci, ma koliko se razni suroi prave blesavi, u svemu nadmasili Milosevica.

  2. Bas lepi saveti, a u sustini iskljucivo u korist albanskih naci interesa u vezi Kosova. Neka Arsenijevic i Srbi talasaju ali da se „postuje drzava kosova“, da se izlazi na izbore koje organizuju Albanci… Zasto Albanci i Suroi nisu trazili pare za fond za demokratizaciju pre tridesetak godina nego su trazili pare za oruzje, za obuku i naoruzavanje terorista, za vojne logore po Albaniji i za stvaranje etnicki cistog, albanizovanog Kosova? A sada izigravaju neke demokrate, pozivaju na „dijalog“?

  3. gospoče…obrazovan, elokventan, nenasilan i nadasve „albanski realan.“( neće valjda srpski) ..e sad, zašto nama smeta on , a ne izdaja srpskog naroda od strane Rakića, Simića i predsednika SL Radoičića( Ramba) sa sve predsednikom na čelu, to je druga stvar !!!!!! Stvar koji mnogi zanemaruju : napuštanje sudova, mup-a, izlazak, pa neizlazak na izbore, ne dam , pa dam telefonski broj, Gazivode, Valač, lične karte, saobraćajne dozvole, tablice, tiha predaja svih institucija…ostala samo pištaljka koja remeti javni red i mir !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. Albanci ne pripadaju evropskom prostoru ni na koji način i zato će uskoro biti zamoljeni da napuste i Kosovo i Albaniju.

  5. Kada su neki ljudi bili u vlasti i kolaboraciji sa Nemackim okupatorima bilo da su pokliticari, policajci, zandari, cak i umetnici koji su objavljivali dela za vreme okupacije ili pekari koji su pekli hleb okupatora, od strane oslobodilaca su proglaseni kao narodni izdajnici i znamo kako su skoncali. Ni sad nije drugacija situacija, samo okupatori vise nisu snage Vermahta vec albanci i NATO.

  6. Odlican tekst, razuman covek. Kosovo se izborilo za nezavisnost zahvaljujuci Milosevicu i njegovoj represiji nad Albancima. On upozorava albanske politicare da moraju da pokazu da su drugaciji i da se stave u Arsenijevicevu poziciju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.