Šta je Viola fon Kramon poručila predstavnicima Albanaca sa juga Srbije?

Ostavite komentar


  1. Da li će se susresti sa predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije i iz Hrvatske?

  2. I da se odmah prikljuce Kosovu i Velikoj Albanija jer to je samo njeno „razlicito misljenje“ nema veze sa lovom.Ccccccccccc

  3. Šta je poručila? Pa to se već zna- rekla im je množite se kao zečevi i komad po komadsrpske zemlje- ako vam Vučić ne pokloni milom što on rado čini- otimajte silom. Sve do Niša i Kraljeva. A za kasnije- kada Srbija stane samo pod nekoliko šljiva, videćemo. Možda će esenslije i njihov vlasnik, AV, da pokloni i BG. Naravno usmeno i neće potpisati predaju jer će ga opet boleti desna ruka! Umesto da se tom narodu odmah ukine pravo da se na srpskoj teritoriji nazivaju Albancima, jer Albanci žive ne u Srbiji nego u Albaniji, i da se po imenu države čija državljanstva imaju nazivaju Srbijancima porekla sa Kosmeta, njima se sve dozvoljva. Dok jednoga dana ne bude prekasno!

  4. Потомци ће нам откидати део по део територије, не могу да нам забораве два светска рата.

  5. Dogovor sa sastanka je da se albancima sa juga Srbije dodeli jedna količina blanko ličnih karata sa eksteritorijalnim adresama na korišćenje, kao satisfakcija za pasivizovane adrese.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.