Šta je Vladeta Janković upitao Anu Brnabić: Otkrijte nam državnu tajnu

Ostavite komentar


  1. Prof.Vladeta je čovek od koga mogu učiti i stari i mladi.Nemadržave na kugli zemaljskoj koja se ne bi ponosila sa takvom grimasom od čoveka.Blago onima koji to znaju da cene.Neka ga Bog čuva i neka ga zdravlje služi još dugo dugo..

  2. g. Orlicu, opominjete nekoga da mu je isteklo vreme, a nemate komentar na ono sto je poslanik rekao? Bas onako Orlicevski, ko vas pita bilo za sta, vi za nas SNS ne postojite kao opozicija, dali smo vam deo skupstine da zadovoljimo EU. Mada, na vasem mestu ipak bih u svojim reakcijama razmisljao.

  3. Veći su još problem buduće tajne gradnje svih mogućih i nemogućih objekata iz kojih cure pare naroda.

  4. Ko ste vi da se vama polažu računi, gde završava naš novac?! Nije vaše, tj.naše da mislimo! Imamo mi našeg Staratelja, koji slobodno i neograničeno ima na raspolaganju, ne samo naše novce, već i živote!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.