Šta je Vučić poručio SNS u čestitki za rođendan? 1foto (BETAPHOTO/DRAGAN GOJIĆ)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i nekadašnji predsednik Srpske napredne stranke, čestitao je ovoj partiji 16. rođendan.

On je na društvenoj mređi Instagram objavio video sa čestitkom.

– Danas je poseban dan, 21. oktobar, dan kada je pre 16 godina formirana SNS. Želim da svim članovima stranke i predsedniku stranke Milošu Vučeviću čestitam rođendan. I da im kažem,da kao ponosni član te stranke, još mnogo toga dobrog očekujem od najveće i najbolje političke organizacije ikada stvorene u Srbiji – rekao je Vučić.

On je čestitao članovima SNS na svemu što su dobro uradili u prošlosti, i zahvalio im se što su odbacili one koji su bili veoma loši.

– Ali pre svega na tome što su promenili lice Srbije. Što građani žive bolje nego ranije, što su nam plate i penzije mnogo veće, što smo izgradili puteve i pruge, mnogo bolnica, škola… Zbog toga što smo na kraju krajeva dobili investicioni rejting, i što Srbija danas vodi samostalnu i nezavisnu politiku. Što je Srbija na evropskom putu, ali i neguje najbliže odnose sa prijateljima na istoku, Kinom i Rusijom. Ta politika je na ponos građanima Srbije, a od SNS očekujem pobede i ubuduće, da sebe menja, ali i da nastavi da menja Srbiju. Ponosni član Srpske napredne stranke – rekao je on.

Podsetimo, posle više najava da će otići sa čela SNS, Vučić je prošlog maja podneo ostavku. Za novog predsednika izabran je Miloš Vučević. Vučić je na čelu SNS bio od 2012. a na tom mestu je nasledio Tomislava Nikolića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari