Šta je Vučićev scenario katastrofe

Ostavite komentar


  1. Jedino ko priča o katastrofalnim potezima Aleksandra Vučića to je Danas. Narod ga hvali kako radi Danas ga pljuje.

    1. A ovih 30 zadnjih godina ,taj narod, većina,baš je pokazao koliko je ,,pametan,,.

    2. Pa upravo je to i najveci dokaz katastrofe. Koga srpski narod hvali, taj bolje da nikad nije ni postojao. Jedna od najvecih mana Srba je totalno odsustvo realnosti i pravilnog gledanja na situaciju. Cela istorija Srba se sastoji od mitomanije i tvrdoglavog udaranja glave o zid. Tako da to sto narod hvali Vucica ni malo ne znaci da je to dobro po taj narod.

    3. Pa dobro, odlično, neka ga i dalje hvali (istine radi to je manji deo naroda oko 1/4 od ukupnog broja punoletnih građana), i to još jače. Ali, taj isti narod (uključujući i one preostale 3/4 građana), ne treba da kuka na nikoga drugog, što loše živi i što će sve lošije živeti, što ga snalazi to što ga snalazi, već, i isključivo, na samog sebe. Ako vam je narode dobro, onda ništa. Vrlo prosto i jednostavno. Hoćete to, izvolite. Tražili ste to, gledajte. I, moliću lepo, nema onda kuku-lele, šta ću i kako ću, šta me snađe, kuda da se devam,………….i mnoga druga kukumavčenja jer isti, dokazano je, ne pomažu ič!! Prema tome to je to.

Ostavite komentar


Politika

vilijam barns

Glas Amerike: Upadljivo ćutanje Beograda o poseti šefa CIA Vilijama Bernsa

Boravkom na Kosovu u četvrtak i petak, direktor američke Centralne obaveštajne agencije (CIA) Vilijam Berns okončao je posetu regionu tokom koje je obišao i BiH i Srbiju, ali je poseta Beogradu ostala obavijena velom tajne - od detalja da niko u Srbiji nije ni potvrdio Bernsovu posetu, do toga s kim je i o čemu razgovarao, piše Glas Amerike (VOA). 

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.